Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Linkování návěstidel v HK snad opraveno (ze všech nákladních kolejí), již pouštějí směr Pardubice, ale při zobrazení návěstidel v oblasti HK padá MSTS AE, netuším čím to je. Děje se tak i po nahrání zálohy.Ahoj, směr Pardubice, máš jej v kroužku na obrázku.
OK, beru, on nabere jen minutové spoždění.
To by ti poradil Zbyněk, vím, že tehdy něco psal, že mu padal AE MSTS taky. Ale bojim, bojim... Jakmile začne pasat trať v Activity Editoru MSTS, je velmi zle.Linkování návěstidel v HK snad opraveno (ze všech nákladních kolejí), již pouštějí směr Pardubice, ale při zobrazení návěstidel v oblasti HK padá MSTS AE, netuším čím to je. Děje se tak i po nahrání zálohy.

Tohle vím, on se MSTS editor načte a normálně funguje, padá pouze při zobrazení návěstidel v oblasti stanice HK.Aktivity editor v MSTS se nenačte, když nějaké návěstidlo není nalinkované. Dělají to všechna pro posun, tedy se musí aktivovat nějaké zatržítko.
Mě dané návěstidlo normálně pustí, linkované je pouze na 40 km/h, více nemám jak otestovat.To by ti poradil Zbyněk, vím, že tehdy něco psal, že mu padal AE MSTS taky. Ale bojim, bojim... Jakmile začne pasat trať v Activity Editoru MSTS, je velmi zle.
Jinak ve verzi 1.02, blok před návěstidlem ve Smiřicích, směr Jaroměř a po vypršení času, svítí stále červená.
Zobrazit přílohu 41043Zobrazit přílohu 41044
Asi tam bude svítit i bez bloku, kl. "Tab" je v tomto případě hluchá a to bývá příčina nějaké chybky v linkování.

OMLOUVÁM SE a beru zpět. Odjezd měl být 16:59 a já zadal WP z následné stanice. Takže jsem mystifikoval. Ještě jednou se omlouvám, tohle jsem přehlídl.To by ti poradil Zbyněk, vím, že tehdy něco psal, že mu padal AE MSTS taky. Ale bojim, bojim... Jakmile začne pasat trať v Activity Editoru MSTS, je velmi zle.
Jinak ve verzi 1.02, blok před návěstidlem ve Smiřicích, směr Jaroměř a po vypršení času, svítí stále červená.
Zobrazit přílohu 41043Zobrazit přílohu 41044
Asi tam bude svítit i bez bloku, kl. "Tab" je v tomto případě hluchá a to bývá příčina nějaké chybky v linkování.
Rychlostníky v Meziměstí a Hronově opraveny.To samé Rychnov nad Kněžnou zastávka, pak nevim zda to bylo hlášeno, výjezd z Meziměstí směr Náchod, je 75 pak 80 a ta se neaktivuje a pak v Hronově máš do oblouku před stanicí 70 a ta také ne.
Na silnici u zastávky žádný AI provoz nemám, nemá co problikávat.Hlásím nad zastávkou Žďár nad Metují problikávají auta z AI provozu ze silnice.
Opraveno. Chybělo toho tam více, ještě několik rychlostníků v úseku Týniště - Borohrádek a hlavně chyběla předvěst(včetně upozorňovadel) pro Týniště nad Orlicí od Chocně. Vše tedy doplněno.Pokud již nebylo hlášeno:
nefunkční rychlostník [70] hned na výjezdu z Týniště směr Choceň. Stále zůstává 80 km/h.
Zrovna tak asi po 1 km následující [90].
S tímhle si nevím rady, netuším čím je to způsobeno.To sice ne, ale blbě se to někde spawnuje. Musel jsem to nahrát na video a hooodně zpomalit, protože ty auta tam lítají tak 1000 km/h.
Zobrazit přílohu 41076