Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyňku, ty už taky vidíš blbě. To spíše ta šedivka, co tam máš kvůli slabému kontrastu vypadá jako bez textury.Jo a když už šijete stále do mě, tak prosím něco v tom ORCZSK udělejte se světlými texturami. Alcapone, jak sem dal obrázek, myslel jsem že hlásí chybu neotexturované bílé budovy. A on to jen ORCZSK. Ale třeba to opravit nejde, netuším. Tak to má vypadat:
Nic nového, s tím už nic nenaděláš. Jedině si to sám zkusit a pak poznáš a budeš se také držet priorit. Vždyť i v Německu jsou samé slovenské škodovky. Po silnicích tam jezdí staré karosy. Fakt takové hlouposti už neřeš. Jedině že auta přemodeluješ. Mě zase vadí, že auta jezdí po silnicích jako vznášedla, ale co s tím, nevím. Silnice Road jsou i modelově špatně, tedy jsou o 4 dílky níž než US (obloukové díly). Všude je zvedám, ale i tak ta auta jsou trochu výš. Musím s tím žít. Když to nikomu nevadilo 25 let, tak s tím asi nikdo nic už nenadělá.vypadá to blbě
Pokud jsem to správně pochopil, Alcapone chtěl pod auta parkoviště (betonové panely, štěrk...), ne to aby tam stály luxusní Mercedesy a BMW.Nic nového, s tím už nic nenaděláš. Jedině si to sám zkusit a pak poznáš a budeš se také držet priorit. Vždyť i v Německu jsou samé slovenské škodovky. Po silnicích tam jezdí staré karosy. Fakt takové hlouposti už neřeš. Jedině že auta přemodeluješ.
Přejeté parním válcem na placek.Alcapone chtěl pod auta parkoviště (betonové panely, štěrk...), ne to aby tam stály luxusní Mercedesy a BMW.![]()
Chtít může, ale kdo je tam doplní? Já to určitě nebudu.Pokud jsem to správně pochopil, Alcapone chtěl pod auta parkoviště (betonové panely, štěrk...)
Já už opravdu potřebuji dobít baterky. Ohledně aut, v Německu už parkoviště s auty jsou. Ale když jsem stavěl v CZ, tak ten model jsem ještě neměl. A tak je to všude. Co se stavělo pár let zpět, také ještě nebylo tolik modelů (jen jsem je neměl).Jinak ty auta beru, taky okrajově. Snad na ně dojde někdy taky řada.
O tom vím. Trasy byly dělány ještě pro MSTS, kde stačilo přehodit výhybku a jelo se kamkoli. Také jsem tam měl problém odjet. To dělá to cestové návěstidlo. Nejlepší řešení je, udělat si vlastní trasu.Při použití základního "spawnu" vstupTisnov (asi 4. kolej?) není možné odjet "rovně" na hlavní trať, na odjezdu je stůj.
Opraveno.V Táboře chybí kousek trolejového vedení