B68 Activities

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna B68
  • Datum začátku Datum začátku
Děkujeme.
Ale nakopírujte jen ty dva soubory IJ_rubber.s a IJ_rubber.ace.
Protože ladění je na odkaze staršího data.
Namátkově porovnání jednoho vozu, vlevo novější, vpravo z odkazu:
ladeni.JPG

Na webu msts-rw.cz je to zaktualizováno a mělo by to být nyní kompletní. Tak si to můžete znovu stáhnout ;)

Tak konečně i na tohle došlo. Pohodová nenáročná aktivita :cool:

Aktivita B68-08: R 686 Větruše: Praha hl.n. - Děčín (GVD 2017/2018)
Trať: Trať 321 - aktualizace 29

Délka aktivity cca 2hod
Trainset: OR CZ/SK + BP + jiné (je třeba to projet v ConBuilderu / TSRE5 a případně doplnit/nahradit za vozy stejného typu)
Příjemnou jízdu ;)

Zdravím tě. Chtěl jsem si aktivitu projed, ale chybí mě servis_kalamita a vůbec netuším kde ho vzít. Jestli je možnost mě ho poslat a nebo dát odkaz ke stažení. Předem děkuji

Servis kalamita je na webu Moje vláčky, nebo u moji aktivity RegioJetu, tamtéž. Jde o servis popadaných stromů na trať. Na slezině kdyžtak dám Zbyňkovi, ať to drbne do servisů v TBP.

Servis kalamita je na webu Moje vláčky, nebo u moji aktivity RegioJetu, tamtéž. Jde o servis popadaných stromů na trať. Na slezině kdyžtak dám Zbyňkovi, ať to drbne do servisů v TBP.
Moc díky za info. A prosím mohl bys mě tu svoji aktivitu regiojetu poslat. Na stránkách mojevlacky to nějak nejde. Servis kalamita jsem vůbec nenašel a aktivita regiojetu nejde stáhnout že byla odstraněna a na novém webu není ani aktivita ani servis. A to jsem na obou přihlášený. Předem díky

Moc díky za info. A prosím mohl bys mě tu svoji aktivitu regiojetu poslat. Na stránkách mojevlacky to nějak nejde. Servis kalamita jsem vůbec nenašel a aktivita regiojetu nejde stáhnout že byla odstraněna a na novém webu není ani aktivita ani servis. A to jsem na obou přihlášený. Předem díky
Rád bych, ale mám odsypaný trainset, testuji aktivitu, takže teď se k tomu nedohrabu. Až dojedu test a to chvilku zabere.

Není dodrban, to jen můj webmaster si myslel, že záloha bude fungovat, ale rychle jsem jej vyvedl z omylu, veškeré linky se musí upravit a to na záloze dělat nebudu. Jak i Dan opraví půjde na novej web+ ostatní aktivity po zrevidování.

Ahoj, v rámci jedné aktivity, kterou mám již rozdělanou a chtěl bych ji po delší době zase vydat, jsem se pustil do velmi lehké předělávky InterJetu na ComfortJet, který mi v trainsetu chyběl :cool: Ještě chybí pár detailů a rád se s vámi opět podělím a doplním váš trainset o tuto osmivozovou jednotku - bude se tedy jednat o soupravu bez řídícího a jídelního vozu, jak bylo možné ji spatřit ve zkušebním provozu v roce 2024 (Bdmpz + Ampz + Bbmpz + 4x Bmpz + Bdmpz) :)
Open Rails 2025-09-19 12-10-05.jpgOpen Rails 2025-09-19 12-10-38.jpgOpen Rails 2025-09-19 12-11-08.jpg

Back
Nahoře