Ahoj, asi byla omylem na web nahrána ještě rozpracovaná verze, která nebyla finální, jinak si to nedovedu vysvětlit. Snad to Dodo brzy napraví, aby to tam bylo v pořádku
Jinak se to dá stáhnout tady
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, asi byla omylem na web nahrána ještě rozpracovaná verze, která nebyla finální, jinak si to nedovedu vysvětlit. Snad to Dodo brzy napraví, aby to tam bylo v pořádku
Jinak se to dá stáhnout tady
Tak konečně i na tohle došlo. Pohodová nenáročná aktivita
Aktivita B68-08: R 686 Větruše: Praha hl.n. - Děčín (GVD 2017/2018)
Trať: Trať 321 - aktualizace 29
Délka aktivity cca 2hod
Trainset: OR CZ/SK + BP + jiné (je třeba to projet v ConBuilderu / TSRE5 a případně doplnit/nahradit za vozy stejného typu)
Příjemnou jízdu![]()
Moc díky za info. A prosím mohl bys mě tu svoji aktivitu regiojetu poslat. Na stránkách mojevlacky to nějak nejde. Servis kalamita jsem vůbec nenašel a aktivita regiojetu nejde stáhnout že byla odstraněna a na novém webu není ani aktivita ani servis. A to jsem na obou přihlášený. Předem díkyServis kalamita je na webu Moje vláčky, nebo u moji aktivity RegioJetu, tamtéž. Jde o servis popadaných stromů na trať. Na slezině kdyžtak dám Zbyňkovi, ať to drbne do servisů v TBP.
Rád bych, ale mám odsypaný trainset, testuji aktivitu, takže teď se k tomu nedohrabu. Až dojedu test a to chvilku zabere.Moc díky za info. A prosím mohl bys mě tu svoji aktivitu regiojetu poslat. Na stránkách mojevlacky to nějak nejde. Servis kalamita jsem vůbec nenašel a aktivita regiojetu nejde stáhnout že byla odstraněna a na novém webu není ani aktivita ani servis. A to jsem na obou přihlášený. Předem díky
Počkám. Předem díkyRád bych, ale mám odsypaný trainset, testuji aktivitu, takže teď se k tomu nedohrabu. Až dojedu test a to chvilku zabere.