Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hujer.... ta fotka je z Uhříněvsi, je to i v popisceA Prahu Uhřiněves. Takto oživit

Zatím jsem si nevšiml.Iciku, tam to občas bliká taky. Hlavně v dálkách.
Ano původně mě ta vegetace také blikala, vyřešil jsem to nějakou úpravou textur, ale už je to dávno, bylo to někdy v počátku mého stavění trati. Zkus použít textury z mé 042 a mělo by to být ok.Udělal jsem zkušební jízdu a jeden problém s vegetací. Za jízdy to problikává jako ledky na vánočním stromku. Část té textury je chvíli tmavě zelená a chvílí světle zelená. Neví někdo jak by to šlo odstranit? Název je viz zakroužkování. Je použitá i v trati 042. Nebliká vám to tam také? Dělají to všechny varianty. To není moc koukatelné, když takto světélkuje celý svah.
Jinak finál tohoto úseku se blíží. Ještě mi chybí doplnit nějaké obytné domečky a sem tam nějaká hala. Ale už většinu mám.
Zobrazit přílohu 41460
Kde přesně? Pokud mně to nebliká, je chyba ve vaší graf. kartě (možná nastavení, ovladače nebo nějaký typ nekompatibility), která má problém se Z-bufferem.Ano bliká, myslel jsem, že te jako stíny, ale pokud te chyba, tak také hlásím.
Mě vegetace také nebliká a to jsem to zkoušel na mnoha grafických kartách, hlavně tedy Nvidia, od GTS 250 do RTX 3080 a nikde nic neblikalo, na AMD RX 480 bylo též vše ok.Kde přesně? Pokud mně to nebliká, je chyba ve vaší graf. kartě (možná nastavení, ovladače nebo nějaký typ nekompatibility), která má problém se Z-bufferem.
Síťovina nad stromama je u všech, ale je velmi slabě viditelná, pouze při velmi blízkém pohledu, snad to časem vyřeším, bude potřeba upravit a přeexportovat mnoho textur.Pokud si pamatuji tak v kopcích od Police směr Meziměstí. Ale asi te grafarnou, te jako ta sítovina nad stromama. Možná to bude vidět na videu s rychlíkem.
Teď jsem to prolétnul volným pohledem a z Meziměstí až do Police nic nebliká. Ale máte pravdu, že ta tráva dříve blikala. RicarCZ ji musel nejspíš přeexportovat do jiného formátu (možná jiný materiál?) a je v cajku. Tedy minimálně pro grafiky, co mám já a co testoval RicarCZ.Pokud si pamatuji tak v kopcích od Police směr Meziměstí.
Ještě jsem udělal kontejnery 6m, když i na ně jsou textury. A hned kromě v Německu ještě Teltow jsem je naskládal i do Uhříněvsi. Tam byly nějaké krabice ze začátků MSTS, a jen po čtveřicích, tedy šíleně zbytečných objektů.Hned je to i barevnější. Sice ty bedny mám moc úhledně poskládané, ale jaksi vymýšlet chaos, to není nic pro mě. Ještě popřemýšlet, kde je další kontejnerové nádraží.
Fakt si nevybavuji.
Zobrazit přílohu 41458
Szczecin?Já jsem před nějakou dobou zkoušel nějaké polské projekty. Jeden byl PSK, druhý si nevybavuju (možná Pólnocna polska?). Ale podobná (spíše stejná) tráva tam taky blikala a to téměř všude.