Martin S.
Signalista
Północna Polska a PSK (složky tratí jsou Północna Polska a Prudnik).Szczecin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Północna Polska a PSK (složky tratí jsou Północna Polska a Prudnik).Szczecin?
Ta mapa je dobrá. Už vím, kde to prověřit.railway.tools
railway.tools
Umschlagbar gut: Terminals für den Kombinierten Verkehr - Kombinierter Verkehr und Umschlagbahnhöfe
Beim Kombinierten Verkehr (KV) werden Güter auf einer möglichst langen Strecke klimafreundlich und sicher auf der Schiene transportiert, der Weg auf der Straße ist dagegen möglichst kurz.www.umschlagbahnhoefe.de
Pro klid duše jsem ještě vyzkoušel to samé v ORCZSK včerejší verze. Pro lepší pochopení problému jsem nahrál krátké video. Bohužel mi v práci nefunguje Game bar ( když jej vynutím, tak to chce aktualizaci na MS a tam se dozvím, že neexistuje. Že by začátek nepodpory W10? ) Tak jsem to nahrál ajfóónem. I tady vidíte tu barevnou hudbu. Nelepší je ten svah vlevo, čas 0:45 Kam se hrabou blikající vánoční ozdoby. Nízké křoviny jsou OK.A v trati 042 ti to také bliká? Tam to funguje parádně bez bliknutí.
Právě že jsem je použil a je to jak na tom videu.Zkus použít textury z mé 042 a mělo by to být ok
Asi monituruješ jiný model. Nejedná se o nízkou trávu, ale o křoviny NR_Gras_LN01_01.s s těmi žlutými, červenými i fialovými plody. Ale bliká to i u jen zelené. Tedy všechny varianty tohoto křoví. Já si spíš myslím, že je tam chyba v modelu, kde se překrývají polygony. Pokud udělám takový model s polygony přes sebe, tak to pak problikává. Tedy model rozebrat a zkontrolovat a opravit. Kdo to umí?a nikdy mi to nezačalo blikat.
Je pravda, že jsem nikde v trati tyhle konkrétní modely nepoužil, ale v objektech je mám, tak jsem je zkusil zkušebně osadit a žádné blikání, opravdu jsi použil textury, případně i modely z mé trati?Asi monituruješ jiný model. Nejedná se o nízkou trávu, ale o křoviny NR_Gras_LN01_01.s s těmi žlutými, červenými i fialovými plody. Ale bliká to i u jen zelené. Tedy všechny varianty tohoto křoví. Já si spíš myslím, že je tam chyba v modelu, kde se překrývají polygony. Pokud udělám takový model s polygony přes sebe, tak to pak problikává. Tedy model rozebrat a zkontrolovat a opravit. Kdo to umí?Já s rostlinami nemám zkušenosti.
Fakt nebliká.tak jsem je zkusil zkušebně osadit a žádné blikání, opravdu jsi použil textury, případně i modely z mé trati?
Dane, ty máš přístup. Vyzkoušej to u sebe. Je tam včerejší verze. Použij vstup Dresden HBF a proklikni na směr Priestewitz. Začínají na Friedrichstadt. Jinde jsem tyto křoví zatím nedával. Tam jsi za minutu.

Což by znamenalo nějaký problém ve formátu textury skla výhledu (alfa kanál, průhlednost, problem s formátem v material editoru při editaci skla atd.), je to spíš otázka testování. Co je v cajku a co ne.Zkuste různé mašiny, to může dělat filtrování přes sklo. Mám natočeno z jízd různých lokomotiv v OR, že některé objekty na totožném místě dělají "psí kusy", při pohledu ze stanoviště. Zkuste to taky porovnat s pohledem z kamery mimo lokomotivu při jízdě.
Ta porovnávací fotka je právě mimo kabinu lokomotivy. proto jsem tam nechal to okno o pauznutí hry, aby každý věděl o co se jedná. Prostě jedna ze dvou textur vypadává. Ale co tohle v modelu může způsobovat, netuším. Proto jsem zkoušel model načíst v gmax, vypadal normálně bez nějakých šíleností. A vyexportoval znovu, ale nic se nezměnilo. Ta jedna textura jak se pohybuji ve hře s kamerou vypadne/naběhne/vypadne/naběhne.Zkuste to taky porovnat s pohledem z kamery mimo lokomotivu při jízdě.

Pravděpodobně to nikomu jinému nebliká, nejsem to schopný ani nijak nasimulovat a to na různém hw, jakou máš grafickou kartu?Tak co blikání? Žádné nápady? Ale jak jezdím testovací jízdy, tak mi na odbočení směr Friedrichstadt problikával štěrk náspu podjezdu s modelem opěrné zdi a už mne to také iritovalo. Tak jsem smazal jak most, tak jeden díl opěrné zdi ze stavebnice, které mi tam dělaly tu barevnou hudbu a k modelu dlouhé šestikolejné obloukové zdi pod tratí jsem přilepil model toho odbočení i s myší dírou pro pěší a cyklisty, jak tam má být a ne silniční podjezd. A už tam nic nebliká. Jinak jsem vyzkoušel ten blikající model křoví znovu vyexportovat a je zajímavé, že tak ztmavl (to vedle myší díry). Ale také bliká. Ještě zkusím odmazat to prostřední křoví a nechám jenom trávu, která právě problikává. A uvidím, jestli bude jen blikat nebo úplně mizet. Ale tohle je opravdu metoda pokus a omyl.
Zobrazit přílohu 41477
Určitě to musí blikat všem. Jen je nutné se dívat na to správné křoví. Ale je možné, že z nějakého jiného pohledu to problém nedělá. protože jsem si všiml, že ojediněle to nebliká.jakou máš grafickou kartu?