Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ano do 100 km je500metrovTakže u 80? 2x 721 + RJ 162 + souprava vozů RJ? Napěťová výluka a průjezd kolem prací likvidace popadaných stromů. Mám tam zatím 500m.

Zdravím tě pane mistr měl bych zase jeden všetečný dotaz stran té báječné akt. Všechno až na drobné maličkosti je všechno fajne ale po příjezdu do HK a provedení pinklicht všech úkonů t.j. odpojení od soupravy a čekání na povolení k posunu tím bílým světlem (nesněží tak vidím dobře) tak prostě ne a ne se rozsvítit i když hláška píše že to bude každou chvíli a ta chvíle nikde.Navíc jsem si všiml že do zadní části té soupravy se nacpala nějaká pára?Kde dělám chybu nebo kde by mohla být chyba???Předem moc dík za odpověďDělá to střední díl vozů PKP s kolejemi. Stáhni u Alcaponeho opravu a přepiš ten polský. Aktivitu normálně nahraješ, název je shodný.
No právě a to volno vlastně nedostanu nikdy ten přislušný semafor je mrtvý (nesvítí vůbec)až asi po 15 minutách mi vyskočí hláška že se staví cesta ale kde ??Ale asi je to hláška už pro tu 130 protože to píše potahuj s vozama.Zkusím to projet na tvrdo hned po odvěšení toho dieslu což už jsem zkusil ale asi pozdě a navíc si veksle na tu soupravu s 130 musím postavit ručně.No uvidím a i tak moc dík za info až budeš mít stroj v pořádku zkus na to mrknout.Měj seNetuším. Když najede pára, už musíš být na loko 130. Přijedeš do HK, odvěsíš vozy od brejlovce a normálně by jsi měl dostat volno, jet směr výtažná a pak na soupravu, kde stojí KDSD 130. Jinak nepomohu. Lehnul mně zdroj, takže jsem momentálně bez PC.
Jestli to zvládnu????JJeště musím zjistit kde ta diagnostika AL je a kde ji najdu nezapomeň že jsem ještě stále učeň!!!!!Ale jdu na to doufám že nic nezk..... díkProsím tě otevři si diagnostiku AI dopravy pod F kde jsou i brzdy a tam máš u soupravy hráče blok, a čas, kdy máš dostat volno. Víc ti nepomohu.
Aha to víš dylina z OstravyJe tam, kde seznam brzd.