Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Takže u 80? 2x 721 + RJ 162 + souprava vozů RJ? Napěťová výluka a průjezd kolem prací likvidace popadaných stromů. Mám tam zatím 500m.

Takže u 80? 2x 721 + RJ 162 + souprava vozů RJ? Napěťová výluka a průjezd kolem prací likvidace popadaných stromů. Mám tam zatím 500m.
ano do 100 km je500metrov

Přílohy

• Bez názvu.jpg
    Bez názvu.jpg
    345.5 KB · Zobrazeno: 0
  • screen 1.jpg
    screen 1.jpg
    408.1 KB · Zobrazeno: 0
  • screen2.jpg
    screen2.jpg
    288.8 KB · Zobrazeno: 0
plagát2.jpg

Vážení přátelé, kamarádi a pařani vláčků. Chtěl jsem tak nějak vyzkoušet, co ORCZ dovede a udělat aktivitu pojetím takového datadisku k ORCZ. Takže vzniknul můj nejrozsáhlejší projekt, kde na trati BP projedete úseky z Ostravy až do Prahy Malešic, z Prahy Malešic až do Prahy Stodůlek, tam končí pevní závěr aktivity. Z uložené pozice pak absolvujete zakončení druhé a to z Prahy Malešic, přes Prahu Libeň, Holešovice až do Lovosic. Z Lovosic pak přes Žalhostice do Ústí nad Labem Střekov do Děčína Východ. Z Děčína Východ do Ústí nad Labem a zpět do Děčína východ, Pak do přístavu na vlečku Loubí, z ní opět do Děčína Východ, Děčína Prostřední Žleb a celá aktivita se uzavře opět v Děčíně východ.

V aktivitě vystřídáte několik lokomotiv, které budete muset oživit a absolvujete hojnou část posunů. Velice doporučuji aktivitu průběžně ukládat, hlavně před posuny a samozřejmě, je mi jasné, že asi nikdo nepojede tuto aktivitu v celku. Nebyl to ani záměr, jde o to, hrát, uložit, pak pokračovat a vstřebávat nové zážitky a situace v aktivitě.

U Dieselových lokomotiv můžete aktivitu uložit a nahrát kdykoliv. U "tramvaje" SD 130, musíte sjet z výkonu a až pak aktivitu uložit. K aktivitě jsem přiložil i návod, jak mašinky oživit. K aktivitě jsou i přiloženy mašinky, které možná vyšly znova v reedici, ty si zálohujte a použijte ty u aktivity, jinak se nemusí chovat aktivita korektně a mohou nastat pattové situace, jako třeba Stop/Start motoru a podobně.

Neděle, Duben 2018. V sobotu jela ČSD 477.043 s historickým vlakem do Ostravice, Veřovic a zpět do Ostravy (aktivity na trati 323). Vy jste vyfasovali šichtu, kdy místo nákladního vlaku s cisternami, které dnes nejedou, povezete soupravu služebního vlaku do Lužné u Rakovníka s mašinou IDSC 742, do Olomouce. Tam si vlak přebere dopravce ČDC, v Hradci Králové SD Kolejová doprava a.s. a v Praze mašina ČSD T679 s historickým vlakem, co jezdil po okolí Prahy, který se spojí se soupravou vlaku z Ostravy a pokračuje do muzea v Lužné u Rakovníka, přes pražský semering. Vlak staví v několika stanicích, pro kontrolu a promazání stroje ČSD 477.043, který jede jako \"studený\" po celou dobu přepravy do muzea v Lužné. Při té příležitosti, aby byl spoj využit, přibere pár vozů, nebo je odevzdá a ne jen to. Takže vás čeká i šibování ve stanicích. Vše se dovíte během hraní této aktivity. A aby toho nebylo málo, ve finále povezete pracovní vlak do Děčína Východ, pak do Ústí nad Labem a ve finále si zašibujete v Přístavu a Děčín žleb.

Přeji příjemnou zábavu a šťastnou cestu, při zatím moji nejrozsáhlejší aktivitě pro ORCZ.

Dan J.
Více zde.

Přeposílám z mého webu:
Dobrý den, stáhnul jsem si tuhle krásnou aktivitu, ale mám problém a to hned na začátku. V depu Ostrava bych měl zapřahat páru s lůžkovým vozem. Bohužel, záloha i s párou stojí nehnutě na točně a soupravu mi nesestaví. Když na ni najedu, tak je tam jen ten lůžkový vůz. Jsem bývalý fíra, který tyhle tratě jezdil a tak bych si tuhle aktivitu rád celou projel a zavzpomínal tak na krásné časy na všech těchto tratích, po kterých jsem jezdil. Popisovaný problém jsem zjistil po příjezdu do Olomouce, kde mám odpojit „kocoura“ před párou, který jak popisuji k soupravě se nepřipojil. Také se mi stává, že po zastavení na předepsaných místech se mi některé hlášky nezobrazují. Prosím o radu, pomoc kde je zakopaný pes, nebo jestli je nějaká chybka v samotné aktivitě. Předem moc děkuji a přeji hezký den. Honza

Jak mi bylo psáno Alcaponem, tak ne jen mně, ale i ostatním zastavuje ORCZ vůz PKP z balíku vozů, středový díl s kolejnicemi. Poslal jsem Alcaponemu opravu a snad ji nahraje co nejdříve k aktivitě, Pak už by to mělo být v pořádku.

Ahoj, a děkuju Danovi za aktivitu. Nicméně se mi teď stalo to, že jsem jel Danovu poslední aktivitu a před Dluhonicemi, jak se přibližuje trať od Přerova, mi najednou začne blbnout obraz, FPS padá na 4 a dochází k roztržení vlaku. Kontroloval jsem NVIDIA jestli mám FPS zamknuto na 30 a mám, tak já už nevím. Dokonce jsem i uložil aktivitu před kolizním bodem, stejně nic nepomohlo.

Dělá to střední díl vozů PKP s kolejemi. Stáhni u Alcaponeho opravu a přepiš ten polský. Aktivitu normálně nahraješ, název je shodný.

Dělá to střední díl vozů PKP s kolejemi. Stáhni u Alcaponeho opravu a přepiš ten polský. Aktivitu normálně nahraješ, název je shodný.
Zdravím tě pane mistr měl bych zase jeden všetečný dotaz stran té báječné akt. Všechno až na drobné maličkosti je všechno fajne ale po příjezdu do HK a provedení pinklicht všech úkonů t.j. odpojení od soupravy a čekání na povolení k posunu tím bílým světlem (nesněží tak vidím dobře) tak prostě ne a ne se rozsvítit i když hláška píše že to bude každou chvíli a ta chvíle nikde.Navíc jsem si všiml že do zadní části té soupravy se nacpala nějaká pára?Kde dělám chybu nebo kde by mohla být chyba???Předem moc dík za odpověď

Netuším. Když najede pára, už musíš být na loko 130. Přijedeš do HK, odvěsíš vozy od brejlovce a normálně by jsi měl dostat volno, jet směr výtažná a pak na soupravu, kde stojí KDSD 130. Jinak nepomohu. Lehnul mně zdroj, takže jsem momentálně bez PC.

Netuším. Když najede pára, už musíš být na loko 130. Přijedeš do HK, odvěsíš vozy od brejlovce a normálně by jsi měl dostat volno, jet směr výtažná a pak na soupravu, kde stojí KDSD 130. Jinak nepomohu. Lehnul mně zdroj, takže jsem momentálně bez PC.
No právě a to volno vlastně nedostanu nikdy ten přislušný semafor je mrtvý (nesvítí vůbec)až asi po 15 minutách mi vyskočí hláška že se staví cesta ale kde ??Ale asi je to hláška už pro tu 130 protože to píše potahuj s vozama.Zkusím to projet na tvrdo hned po odvěšení toho dieslu což už jsem zkusil ale asi pozdě a navíc si veksle na tu soupravu s 130 musím postavit ručně.No uvidím a i tak moc dík za info až budeš mít stroj v pořádku zkus na to mrknout.Měj se

Prosím tě otevři si diagnostiku AI dopravy pod F kde jsou i brzdy a tam máš u soupravy hráče blok, a čas, kdy máš dostat volno. Víc ti nepomohu.

Prosím tě otevři si diagnostiku AI dopravy pod F kde jsou i brzdy a tam máš u soupravy hráče blok, a čas, kdy máš dostat volno. Víc ti nepomohu.
Jestli to zvládnu????JJeště musím zjistit kde ta diagnostika AL je a kde ji najdu nezapomeň že jsem ještě stále učeň!!!!!Ale jdu na to doufám že nic nezk..... dík

Back
Nahoře