17. setkání MsTs, OR, ORCZ podruhé.

Přijedu a chci zajistit

• Hlasovalo členů
    17
Pozdrav z "naši" kamery z Chehalisu. Mašince 4723 se nějak u nás teď líbí, střihla si vlak H-VBTABN (relační vlak z Vancouveru, BC do Portlandu, OR) tento týden již podruhé. Jak stylový průjezd během sleziny.H-VBTABN4723.jpg

Závěr dnešního dne: Děkuji všem zúčastněným i organizátorům za super den a pozitivní náboj celé seance. Přeji do zítřka pokračování ve stejném duchu.
Atmosféra k mému maximálnímu spokojení, jen dnešní den mohl mít klidně 48h za mě. Ale viděl jsem i u jiných človíčků spokojenost a dobití pozitivní energie.
Užijte neděli stejně jak dnes, díky.

Před výtahem v hotelu Internacionál. Vzadu mlátil do klavíru nějaký Jack Sparow.
IMG_3161.JPEG
Kdyby se někdo ptal, jak jsem se vyspal v tom luxusním pokoji, tak asi takto:

IMG_3162.jpg
Ta zelená čára ve 4 hodiny ráno, to jsem právě spadl z postele při otáčení se. A hned byl celý hotel asi na nohou, jestli nevybuchla bomba.
Ale jako odškodné jsem si mohl vzít to víno z pokoje na pravé straně stolu, které bylo jako pozornost podniku. Podle ceníku by mělo stát 500
IMG_3163.JPEG

Mohl by mi někdo prosím popsat kdo je kdo? Poznám asi jenom Dana a p. Šemoru. :D

Fajn, že jste si to užili. Snad Zbyněk načerpal nějaké vědomosti, jak měl v plánu. :)
Jezdila se taky nějaká aktivita od Dana?

Byly to náročné dva dny, ale už sedím v čekárně RegioJetu u jejich kafe a za chvíli mi to jede do Brna. Bylo pod mrakem, tak jsem si mohl nafotit nejen nádraží Podbaba, ale i Negerliho viadukt, který by si už dávno zasloužil model. Také jsem ještě nafotil nějaké fasády domů. Tak se uvidí na co bude chuť v gmax.

Dík. Už je to jenom za prachy................. :mad:
Fajn příští rok to děláš ty a jsem na tebe zvědav. Až budu milionář, klidně to budu dělat zadarmo pro ostatní, ale vem si, že sál stál 6650,-- za 2 dny. Pokud víš o sálu zadarmo, proč si něco neřekl. Kdysi se za ten sál neplatilo, ale to bylo z důvodu, že jej pořádál člověk pracující zde v DDM a byl u základů české komunity Ppoollll. Štve mě ta Vaše krátkozrakost.

Fajn příští rok to děláš ty a jsem na tebe zvědav. Až budu milionář, klidně to budu dělat zadarmo pro ostatní, ale vem si, že sál stál 6650,-- za 2 dny. Pokud víš o sálu zadarmo, proč si něco neřekl. Kdysi se za ten sál neplatilo, ale to bylo z důvodu, že jej pořádál člověk pracující zde v DDM a byl u základů české komunity Ppoollll. Štve mě ta Vaše krátkozrakost.
Tak se tedy omlouvám. Nic zlého jsem tím nemyslel, jen jsem si dovolil povzdechnout. Tak pardon. Nevěděl jsem o placení sálu, což mi tedy mohlo dojít, že se za vše platí.

Já to pochopil tak, že Meda měl na mysli tu Úschovnu, ne placení sálu.

Já děkuju všem, co se podíleli na organizaci. A všem za krásnou sobotu v přátelské společnosti a možnost se po letech potkat se starými známými, mnohdy i chlapy, které na fóru vídám 20 let, ale osobně jsme se ještě nesetkali.
Pult z Esa byla hlavní "atrakce" a poskytl účastníkům sleziny skutečně nevšední zážitek.
Ahoj a zase někdy.

Icik, spíše ne, páč jsem mu to předával já a já jel s ARR měl to v pozici parkování a přepl si to do ručního režimu a zůstal tam zbytek brzd, pak to bylo pod F5 vidět, asi 0,7 baru, po srovnání brzd už pak ok. Navíc kuci mě tam dali poruchu kompresoru, ano má zvlášť klávesnici, kde zadává různé poruchy a tím se testují reakce budoucích strojvůdců.
Upřímě, kdybys tu byl dost bys klukům pomohl s laděním OR a pultu. Za mě spíše a na úkor různých pitomostí od dětí bych se zaměřil na to, jak OR vylapšit právě pro výuku budoucích strojvedoucích. Pult je na Slovensku na dopravní škole. Když tak si promluv s Howkym, on zařizoval pult zde na slezině.

Back
Nahoře