Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Mohl by mi někdo prosím popsat kdo je kdo? Poznám asi jenom Dana a p. Šemoru.Tak už je po obědě a trochu to zde pokročilo, jedou se úkoly na trenažérovém pultu řada 163/363/372. Taky společné foto účastníků.
Zobrazit přílohu 41866
Zobrazit přílohu 41867Zobrazit přílohu 41868Zobrazit přílohu 41869Zobrazit přílohu 41870Zobrazit přílohu 41871Zobrazit přílohu 41872Zobrazit přílohu 41873Zobrazit přílohu 41874Zobrazit přílohu 41875
Dík. Už je to jenom za prachy.................Tady je balík fotek a videí ze včerejška, odkaz zde,
platné do 9.3.2025
![]()
Zásilka služby Úschovna ke stažení
Posílejte soubory do 30 GB snadno, bezpečně a neomezenou rychlostí. Zdarma a bez registrace.www.uschovna.cz
Fajn příští rok to děláš ty a jsem na tebe zvědav. Až budu milionář, klidně to budu dělat zadarmo pro ostatní, ale vem si, že sál stál 6650,-- za 2 dny. Pokud víš o sálu zadarmo, proč si něco neřekl. Kdysi se za ten sál neplatilo, ale to bylo z důvodu, že jej pořádál člověk pracující zde v DDM a byl u základů české komunity Ppoollll. Štve mě ta Vaše krátkozrakost.Dík. Už je to jenom za prachy.................![]()
Tak se tedy omlouvám. Nic zlého jsem tím nemyslel, jen jsem si dovolil povzdechnout. Tak pardon. Nevěděl jsem o placení sálu, což mi tedy mohlo dojít, že se za vše platí.Fajn příští rok to děláš ty a jsem na tebe zvědav. Až budu milionář, klidně to budu dělat zadarmo pro ostatní, ale vem si, že sál stál 6650,-- za 2 dny. Pokud víš o sálu zadarmo, proč si něco neřekl. Kdysi se za ten sál neplatilo, ale to bylo z důvodu, že jej pořádál člověk pracující zde v DDM a byl u základů české komunity Ppoollll. Štve mě ta Vaše krátkozrakost.
A poslední video se Zbyňkem.