A asi tady byla ta chyba. Dvoufázové ověřování jsem aktivoval později. Teď je otázka, když jsem jej aktivoval na FB, jestli se aktivovalo i na propojeném Instagramu. Tohle opravdu nevím. Pokud ne, tak se tam nějaký hacker dostat mohl. Pak to hacknutí nesouvisí s Deteriem, že mi volal. Ale to byla jen úvaha, jak by bylo možné najít díru ve dvoufázovém ověřování.
Ale mě vadí skutečnost, že se nemohu nijak bránit a není kde se odvolat. Vyzkoušel jsem radu od Copilota, ale poradil mi jen to co jsem už zkoušel. Tedy info navíc, že META nemá ani kontaktní email ani telefon.
Například nahlásit Hacknutý účet.
A dostanu se do smyčky této odpovědi:
Použití této funkce vám bylo dočasně zablokováno.
- Zdá se, že jste postupovali příliš rychle a zneužívali jste tuto funkci. Proto vám možnost jejího používání byla dočasně zablokována.
- Pokud si myslíte, že to není proti našim zásadám komunity, dejte nám vědět.
A po kliknutí na dejte nám vědět se dostanu opět na tuto hlášku.
Jenomže já mám neaktivní i Messenger a ten používám často. Plný optimismu jsem jel na slezinu, s výborným pocitem přijel domů ze sleziny a ráno po probuzení taková studená sprcha. Ale skutečné následky si člověk uvědomil až další den, že je v pr**** úplně vše. Tam byl i firemní účet. Včetně zpráv.
Tak jsem akorát naštvanej, že se nemohu bránit. Asi jsem první, komu napadli Instagram. Proč já blbec si jej tenkrát aktivoval, když jsem pak zjistil, že jej nepotřebuji.