Icik
Pomocník strojvedoucího
Nemám ani jedno funkční TT a neumím dělat v TT. Takže to nevyzkouším. Musí někdo tady z fóra.Je to timetable a po uložení a opětovném načtení napíše opět to samé co jsem poslal v obrázku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemám ani jedno funkční TT a neumím dělat v TT. Takže to nevyzkouším. Musí někdo tady z fóra.Je to timetable a po uložení a opětovném načtení napíše opět to samé co jsem poslal v obrázku
ja mam tiez problem tiez s nacitanim ulozenej pozicie na timetable ale mne ukazuje inu chybu.Je to timetable a po uložení a opětovném načtení napíše opět to samé co jsem poslal v obrázku
Nejspíš jsem na to přišel. Zkuste teď po update uložit a nahrát hru.ja mam tiez problem tiez s nacitanim ulozenej pozicie na timetable ale mne ukazuje inu chybu.
Po update by to už mělo být ok.Je to timetable a po uložení a opětovném načtení napíše opět to samé co jsem poslal v obrázku
Funguje úplně bez problému děkuju moc za opravuPo update by to už mělo být ok.
Parada funguje DAKUJEM, v com bol problem ak to neni tajne ?Nejspíš jsem na to přišel. Zkuste teď po update uložit a nahrát hru.
Opraveno v update.Ahoj, nevím zda je chyba u mě, ale po celou jízdu mám na mirelu ST2, ovládat jde, ale nevidím číslice.
Zobrazit přílohu 42031
Jen co dobastlím to Read Me k RJ, nahodím další testovací aktivitu a vyzkouším, ale je to jízda s 810 a 010.S ohledem na novinku, která silně ovlivňuje reálnost simulace vzduchu v průběžné brzdě, bych potřeboval prosím od vás zpětnou vazbu, zdali zvláště plnění soupravy není moc pomalé nebo naopak rychlé.
Jasný, díky. Ono to chce zkusit různě dlouhé vlaky. Ale uvidí se časem.Jen co dobastlím to Read Me k RJ, nahodím další testovací aktivitu a vyzkouším, ale je to jízda s 810 a 010.
Myslím, že priecestie iba s krížom...PS: Co je to nechráněný přejezd?