CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Některé proměnné se musí ukládat na vícero místech v save souboru kvůli posloupnosti čtení uložené hry. To mi tenkrát uteklo. Ale už dobrý.

Ahoj, nevím zda je chyba u mě, ale po celou jízdu mám na mirelu ST2, ovládat jde, ale nevidím číslice.
RunActivity 2025-03-10 10-23-05.jpg

podľa mňa si na prvom nevypol prepínač Riadenia. A prešiel si na druhé ST.
V takom prípade je chyba že si sa vôbec pohol na to by sa mal @Jindřich pozrieť. Každopádne vypni prepínač riadenia na ST1 a na ST2 ho zapni.

Ne to mám od startu aktivity, tedy připravena mašina. Nejde s tim hnout, maxímálně se rozbliká, když měním jak chci Mirel, to funguje, ale stále tam svítí ta ST2 a to je jedno zda jedu na provoz, či postrk a td.

Uvolněno v update. Vzhledem k novému dynamickému výpočtu hodnoty pro rychlost plnění potrubí, hadic a pomocných jímek celého vlaku doporučuji nastavit hodnotu v menu nastavení OR CZ/SK v první záložce ze standardních 21 PSI/s na 145 PSI/s.

S ohledem na novinku, která silně ovlivňuje reálnost simulace vzduchu v průběžné brzdě, bych potřeboval prosím od vás zpětnou vazbu, zdali zvláště plnění soupravy není moc pomalé nebo naopak rychlé.

S ohledem na novinku, která silně ovlivňuje reálnost simulace vzduchu v průběžné brzdě, bych potřeboval prosím od vás zpětnou vazbu, zdali zvláště plnění soupravy není moc pomalé nebo naopak rychlé.
Jen co dobastlím to Read Me k RJ, nahodím další testovací aktivitu a vyzkouším, ale je to jízda s 810 a 010.

Ta hláška o "Nedání odpovídající návěsti před přejezdem chráněným jen křížem" je proboha co?

Doufám, že je to jen nějaká dočasná krávovina, neboť před stanicí Nedvědice to na mě blikalo furt. :DOpen Rails 2025-03-11 08-33-22.jpg
Toto jsem měl na mysli.

PS: Co je to nechráněný přejezd?

Jenže jsou křižování, kde za pískáčkem houkám jak zběsilej a stejně mi to na přejezdu napíše, že jsem se vyprdnul na zvukové znamení. To tam někde v křoví dřepí zkušební komisaři (nebo jak se tihle oblíbenci fírů nazývají) a dělají si čárky?
P.S. Mám dojem, že Zbyněk v některé ze svých maxiaktivit ty nejmilovanější z nich zřejmě jmenoval. ;) :D

Back
Nahoře