Open Rails - galerie obrázků a videí

Náhrada za retrovku, jinak já fakt nebudu koukat jen na Najbrty, :-) To pak stačí jeden vagón pro celou aktivitu. :)

Přitom náhradou za retrovku mohla posloužit kterákoliv jiná souprava 560tek, kromě téhle, která je jednak ta samá se kterou jede hráč a druhak silně nesedící do období aktivity. Jen mě to chytlo za oči, taky jsem měl radši různorodé barvy dráhy.

Promiň Dane, ale ty jako detailista a hnidopich na všechno tak tam cpeš soupravy které jsou totální fikce hlavně v té stejnosměrné kastli na střeše jak jak skin tak i upravený model jsou více odpovídající realitě než to co tam dáváš. Za mě bych tam nechal tu 005/006 a 21/22
Pokud bych tam chtěl dát polofikci tak Pikkuv SM487/Ř487 ten alespoň odpovídá reálu i osazenosti střešních vypinacu a podobných věcí.

Je to 560? Je. Je mi to celkem jedno, jestli jde o starší skin, model. Komu se něco nelíbí, udělejte si svou aktivitu reálněji, lépe a nebo si to povyměňujte. Víc vám hoši neporadím. Potkám v aktivitě dva panťáky 560, jeden je z webu od Josefa, druhý jsem chtěl dát z TBP v nějakém jiném nátěru. Ten jsem vyměnil za krémovo červený ČSD a už to měnit nebudu. Hráčova souprava od RicarCZ s otvíracíma dveřma, což mne zajímá a baví víc, jak nějaká čísla na kastli. :-)

jako vlak hráče v poodě, jinak, ale to s tebou nesouhlasím, že je to 560. to že to barevně připomíná 560 ještě neznamená že to je ono. Tady ale nejde o čísla, tady jde o to, že 460 má úplně něco jiného na střeše než 560 a samozřejmě kabina, ale na tu už je to směrovaný správně.

jako vlak hráče v poodě, jinak, ale to s tebou nesouhlasím, že je to 560. to že to barevně připomíná 560 ještě neznamená že to je ono. Tady ale nejde o čísla, tady jde o to, že 460 má úplně něco jiného na střeše než 560 a samozřejmě kabina, ale na tu už je to směrovaný správně.
Já se nepřu o vzhled, ano, je to překoplá 460. Ale nebudu používat v celé aktivitě dva modely. Poněvač ten Najbrt u Josefa je vlastně shodný s Najbrtem od RikarCZ. A tak jsou nové pouze dvě jednotky. 3. je prototyp s řídícím vozem. Takže využívâm všechny modely, co jsou a ty postarší do AI.

A jen tak na okraj, poskládejte si do consistu ten prototyp jako fikci se dvěmi mašinami stejného čísla, do soupravy hráče a v ORCZ nevyjedete ani za humna.

Back
Nahoře