Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Se stěračema se drbat nebudu, ani to nejde. Už samotný olfa kanál to nedovolí a nemá je ani originál, na štítek jsem zapoměl, což je ostuda :-) . Dělám teď kabinu pro ten ojetý 1515.

A hlavně verze bez proužku, která byla vidět především z konce provozu. Provedení proužku bylo jak bílé tak i žluté.
Dost hustý Dane. Klobouk dolů.

... Jinak jsem ještě dvě zásadní chyby našel. ...
Ještě škoda, že u přívěsů nejdou vyalfovat ta návěstní světla. Měla je pouze 1. série a myslím že i u ní byla během velkých oprav postupně odstraňována a nahrazena držáky koncovek, jako měla 2. série. V modelu jsou blbě umístěna a navíc jsou jiná - byla stejná jako červená světla u M131.1. ;)

Ještě škoda, že u přívěsů nejdou vyalfovat ta návěstní světla. Měla je pouze 1. série a myslím že i u ní byla během velkých oprav postupně odstraňována a nahrazena držáky koncovek, jako měla 2. série. V modelu jsou blbě umístěna a navíc jsou jiná - byla stejná jako červená světla u M131.1. ;)
Jj, nelze a tak jsem je aspoň zaplechoval po vzoru toho BDaax o pár stránek dřív a držáky přidělal na ně. Ale na funkci živočicháře to snad vliv mít nebude. ;-) Některé detaily jsou kompromis, stejně, jak to dosazené okno u Blm, které v orig. modelu chybí. Chci ještě překecat mistra modeláře Pikka, ať zkoukne ten s soubor mimo službu. Ale obávám se, že je výsledek nejistý. :-) Ale to, až bude opravdu hotovo sakum prásk. Rozhodl jsem se, že jako jsou u přívěšáků 4 varianty, bude tomu tak i u Hurvínka.

Ahoj.
Z 99% hotovo, chybí mi jeden nápis, který nejsem schopen nikde dohledat, samozřejmě ten pod obdélnikem, ten je jasný:
M1311133_IV.jpg
Stav vozu by měl být k roku? Zajímalo by mne, kdy jezdil bez tabulky na boku, těch fotek je jen pár, zbytek tabulku na bocích má a vypadá to, že na obrázku je v Letohradě (bez bočních tabulek a znaku Tatra):
M-131.1133-Letohrad-depo-foto©Jaroslav-Sika-19.10.2005.jpg

Zde skin:
M1311133.jpg
M1311133_II.jpg
M1311133_III.jpg

Back
Nahoře