Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nádhera. A bude i ten štítek Tatra, a stěrače. Jinak je to veliká krásaNelze to nedotáhnout do konce, M131 se lvíčkem v 80. letech nepřichází do úvaky.
Zobrazit přílohu 43315
Děkuji moc kamaráde. Jinak jsem ještě dvě zásadní chyby našel.Dost hustý Dane. Klobouk dolů.

Ještě škoda, že u přívěsů nejdou vyalfovat ta návěstní světla. Měla je pouze 1. série a myslím že i u ní byla během velkých oprav postupně odstraňována a nahrazena držáky koncovek, jako měla 2. série. V modelu jsou blbě umístěna a navíc jsou jiná - byla stejná jako červená světla u M131.1.... Jinak jsem ještě dvě zásadní chyby našel. ...
Jj, nelze a tak jsem je aspoň zaplechoval po vzoru toho BDaax o pár stránek dřív a držáky přidělal na ně. Ale na funkci živočicháře to snad vliv mít nebude.Ještě škoda, že u přívěsů nejdou vyalfovat ta návěstní světla. Měla je pouze 1. série a myslím že i u ní byla během velkých oprav postupně odstraňována a nahrazena držáky koncovek, jako měla 2. série. V modelu jsou blbě umístěna a navíc jsou jiná - byla stejná jako červená světla u M131.1.![]()