Vždyť máme PeronS5, PeronS7 a PeronS10.Jenom nějakou vhodnou asfaltovou najít.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť máme PeronS5, PeronS7 a PeronS10.Jenom nějakou vhodnou asfaltovou najít.
Vidíš a to já nevím. Je škoda, že když otevřu složku Textures, nevidím náhledy. Lépe by se vyhledávalo. Takto je to metoda pokus a omyl. Naštěstí to není hned na pořadu dne. Ale PeronS7 nemám, zbývající ano.Vždyť máme
A co TView?... Je škoda, že když otevřu složku Textures, nevidím náhledy. Lépe by se vyhledávalo. Takto je to metoda pokus a omyl. ...
Opravdu neznám, tohle slyším poprvé. A to pravidelně chodím na sleziny.A co TView?
nedával. My jsme rovnou řešili modelářské fígle. Teď se mi bude hodit ta funkce zneviditelnění objektů, když budu řešit jen perony z nádraží Masaryčka. Ale to nebude hned. Nyní už moc času nemám. proto jsem vydal aktualizaci, abych tady nedělal 4 měsíce jen machry, jakou mám v Praze zástavbu. To by nebylo fér.Jestli jsem ti dával na slezině mojí trať

www.zpsv.cz
Deterio Tě předešel v SZ. Už jsem opravil šířku na 0,3 a délku na 1m (mapování 10m bloků 2,5x) Také už mám všude srovnanou šířku ke kolejím. Ještě přemapuji peron na výšku, ty obrubníky mám moc vysoké na úkor sloupků. Pak ještě odmažu čelní polygony a namnožím po celé délce. Jen konce bude nutné ohnout po těch 10m a někde rozšířit.0,5 od pivotu je akorát

Tam ale stejně nejspíš půjde o Pikkuho modely, takže já osobně bych hledal buď u Pikka, nebo pokud jsou někde k dispozici ČSD varianty od J. Prodaje... Ale to už záleží na období, do kterého má být aktivita situovaná.Zbyňku, něco okolo prasátek by mohlo být u Josefa na VŽD.