Skiny Michal S. OR,Trs,RW

Dej sem prosím potom screen Michale, jak to vypadá v oblouku. Možná by šlo udělat řízení animace FG hadic, kabelů a šroubovky, aby se nakláněla dle poloměru.
tak jsem to prubnul a tím že se naklápí obě mašiny tak to nějak extra bordel nedělá, jen když při tom když se mašina začne naklápět a pak když se vrátí zpět tak to lehce vyosený je ale jinak nic extra

Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.
Ta přímočinná se snad nikdy nepropojuje ne? Nebo alespoň u nás se nikdy nepropojovalo.

No, on to okoukal z mé 742.107, na které jsem si to udělal, ovšem jen pro sebe, protože mi bohatě stačilo hodnocení poly náročnosti u začátku projektu Zaesu. Říkal jsem si, ze bych to udělal i na svoje čmeláky, ale poznámky tipu že to jsou zbytečný polygony navíc a že to stejne nepůjde poznat, to mi za to nestálo. Takže veřejně jsem dal verzi bez. :) Ale to je fuk...

Mě náhodou to přijde super, dává to tomu další rozměr. Jen jsem měl dojel, že ty žaluzky se otvírají/zavírají moc pomalu. :D

Back
Nahoře