Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hello,Good evening, gentlemen! I would like some help, I'm trying to finish Dan J. Šichta ŽST Křížany r. 1980, but as soon as I pass through Nova Lhota station I get a message that I failed the assignment. I don't understand why, because I'm not late, the train didn't derail. Is there some snag that I didn't notice? This is the third time I've tried it and it keeps happening.
Sorry if the English is wrong, unfortunately I only speak Hungarian so I use Google Translate. Thank you in advance for your help.

Thanks for the reply, it's possible I misread the instructions and I really need to stop.Helló,
Mind a menetrend, mind a diszpécser jelentése szerint a vonatnak meg kell állnia a peronon. Nem hagytad abba, ezért eltávolítottak a tevékenységből.
Dane doufám že to píšu do správné rubriky a když ne tak nevím ale jde mi o dotaz bo jsem Kotas a prosímtě k té akt. šichta žst Křižany se vším jsem si poradil ale za boha nemůžu najít položku CSD_St531102-OKRD nemám tušení co to může být abych to aspoň přibližně nahradil jestli mašina,vagon nebo co?Nebo když to vymažu stane se něco?Když napovíš budu rád a když tak nic.měj seAle není... a kde nic není ani smrt nebere...![]()
DíkJo, možná jsem na ty vozy zapoměl v ReadMe. Jsou zde. Jsou to ty dvounápravové sypáky.
Ahoj, 810+010 přijede od Opavy na 2.kolej, poté 810 od Rýmařova přijede na 1.kolej (3.kolej od budovy), tam zastaví na krátkou dobu pro výstup cestujících (ti, kteří jedou dál v 810 zůstanou), poté motor vyjede z 1. koleje na milotické záhlaví za přejezd, tak aby byl schovaný za Se4 (myslím), přejde si na druhé stanoviště a na návěst posun dovolen jede na 2.kolej, kde najede na 010. Udělá se jednoduchá brzda a z 2.koleje nejdřív odjede 810 na Rýmařov a poté 810+010 do Opavy.Ahoj pánové.
Takový technický dotaz. Do Bruntálu z Rýmařova přijede ČD 809, dále do Opavy pokračuje s vozem ČD BDtax. Přihazuje tento přívěšák posun, nebo na něj najíždí ČD 809, dle selského neodborného rozumu by jej měl přidrbat posun, neboť 809 přijede z Rýmařova i s cestujícími a nějak se mi nezdá, že by fíra s němi šiboval, ale neznám tamní situaci, tak se raději ptám, neboť na železnici dějou se věci...![]()
Dík moc. Jenže od Milotic jede v srpnu 809 sólo a z Bruntálu do Opavy s BDtax, aspoň tak psáno na vagonwebu, bohužel ZelPage už na to kašlou a řazení 2020 už tam pro tento vlak není. Nic, popřípadě posunu jakoby na začátek července, to jede z Milotic s BDtaxem. Udělám, jak píšeš. Ještě jednou dík.Ahoj, 810+010 přijede od Opavy na 2.kolej, poté 810 od Rýmařova přijede na 1.kolej (3.kolej od budovy), tam zastaví na krátkou dobu pro výstup cestujících (ti, kteří jedou dál v 810 zůstanou), poté motor vyjede z 1. koleje na milotické záhlaví za přejezd, tak aby byl schovaný za Se4 (myslím), přejde si na druhé stanoviště a na návěst posun dovolen jede na 2.kolej, kde najede na 010. Udělá se jednoduchá brzda a z 2.koleje nejdřív odjede 810 na Rýmařov a poté 810+010 do Opavy.