Skiny Michal S. OR,Trs,RW

Jelikož nejsem zm*d... tak ano nebýt Kuby, tak ta moje 134 nevypadá jak vypadá, protože žebra jsem okoukal jak to má Kuba na své 107 a modelování mě taky Kuba naučil... to že 134 má nevím co, to je jen proto že 134 je moje oblíbená, dělat to tak u každé tak by to moc ani nešlo protože by se to muselo posouvat dle stroje atd atd... myslím že Kuba to svojí odpovědí vystihl.. Takže děkujte hlavně jemu on dal impulz na to abych já něco vůbec dělal. :)

No, on to okoukal z mé 742.107, na které jsem si to udělal, ovšem jen pro sebe, protože mi bohatě stačilo hodnocení poly náročnosti u začátku projektu Zaesu. Říkal jsem si, ze bych to udělal i na svoje čmeláky, ale poznámky tipu že to jsou zbytečný polygony navíc a že to stejne nepůjde poznat, to mi za to nestálo. Takže veřejně jsem dal verzi bez. :) Ale to je fuk...
A já si bláhově myslel, že podobné předsudky má jen Zbyněk Š., který staví snad i ještě pro MSTS.

Jelikož nejsem zm*d... tak ano nebýt Kuby, tak ta moje 134 nevypadá jak vypadá, protože žebra jsem okoukal jak to má Kuba na své 107 a modelování mě taky Kuba naučil... to že 134 má nevím co, to je jen proto že 134 je moje oblíbená, dělat to tak u každé tak by to moc ani nešlo protože by se to muselo posouvat dle stroje atd atd... myslím že Kuba to svojí odpovědí vystihl.. Takže děkujte hlavně jemu on dal impulz na to abych já něco vůbec dělal. :)

Rozumím a Jakubovi velké díky! ;)

Hele narovinu, Michal tam udělal třeba i 3D šrouby a matky na čelech, což jsem neudělal ani já s pocitem, že to bude "až moc". Ale nyní třeba vidím, že to fakt znát je a začnu je dělat taky. Naopak Michal tam nemá nějaký drobnosti, co já jo. Ve výsledku si nijak nechci honit ego nebo tak, jen mi to nedalo a musel jsem se ozvat. Celkově je to o tom, že se vzájemně posouváme, nejen my dva, ale celkově i tato komunita. A o tom to je.

Taky musím uznat, že Michal mi kolikrát říkal, ať kašlu na polygony nebo na to, co píšu výše, že pokud se to někomu nelíbí, tak s tím prostě jezdit nemusí. Ale neposlechl jsem ho.

Tak alespoň vím, že u současného projektu se můžu vyřádit a nikdo mě nesežere.

Hele narovinu, Michal tam udělal třeba i 3D šrouby a matky na čelech, což jsem neudělal ani já s pocitem, že to bude "až moc". Ale nyní třeba vidím, že to fakt znát je a začnu je dělat taky. Naopak Michal tam nemá nějaký drobnosti, co já jo. Ve výsledku si nijak nechci honit ego nebo tak, jen mi to nedalo a musel jsem se ozvat. Celkově je to o tom, že se vzájemně posouváme, nejen my dva, ale celkově i tato komunita. A o tom to je.

Taky musím uznat, že Michal mi kolikrát říkal, ať kašlu na polygony nebo na to, co píšu výše, že pokud se to někomu nelíbí, tak s tím prostě jezdit nemusí. Ale neposlechl jsem ho.

Tak alespoň vím, že u současného projektu se můžu vyřádit a nikdo mě nesežere.
Tohle si vystihl naprosto přesně! :) krásně napsáno

že podobné předsudky má jen Zbyněk Š., který staví snad i ještě pro MST
Klídek. Jaksi kdo nestaví tratě neví, že se bez MSTS editoru neobejde. Tedy proto musí být alespoň editorová kompatibilita s MSTS. Jinak šmitec. :) Prostě TSRE5 je sice vynikající editor na stavění, ale stále funguje jenom asi na 60%, než je ke stavění tratí nutné minimum. (linkování zhlaví proti hrotu následné výhybky, zarovnávání terénu, atd

A to jsi Zbyndo zas nepochopil ty, byla myšlena zátěž na FPS při jízdě. :-) Stejně jako ty, se my neobejdem bez editoru aktivit pro MSTS. Nicméně pánové, pokud dáte více takových modelů, třeba do Ostravy v polovině aktivity, jde to fakt znát. Každý nemá počítač pro NASA. I s těmi modely se musí rozumně.

Taky bych rád projevil uznání nad úrovní nově zpracované ČD 163.011, ovšem na rozdíl od předchozích členů fóra netuším, kde ji "popadnout".
Děkuji za dodatečné upřesnění. ;)

Skin sice hezký, ale tvé klasické chyby. Opět nevyretušovaná madla na rámu, u dveří... A ty komíny taky vypadají nějak zvláštně. Madlo na čele je na kraji bílé. okraje reflektoru taky mají být bílé, jako zbytek čela kolem brejlí...
U každýho jednoho skinu ho taky na nevyretušovaný věci upozorňuju, vždy se jen dozvím, že to ještě není hotový a že to ještě udělá... A nikdy nic...
Je to marný, je to marný, je to marný... :D

Back
Nahoře