Zdravím všem a přeji pěkný víkendový večer,
píšu vzhledem k pár drobným chybám nebo odlišnostem, které jsem objevil od středy na aktualizovaných vectronech, tady jsou mé poznatky:
1. Přední stejnosměrný sběrač - na předním sběrači stejnosměrného systému chybí zřejmě držák lyžiny, při zvednutí jde vidět modelový nedostatek, šlo by s tím něco udělat ? Popřípadě mám něco špatně ?
2. Masky a nové nastavení světel - je to moc fajn, volení světel "přes dispej", líbí se mi masky světel, jsou boží, jen dalo by se stejně tak jako v reálu zhasnout a nebo rozsvítit navolené návěstní osvětlení stejným přepínačem jako se rozsvěcují jednotlivé polohy reflektoru, tedy klávesou H ? V reálu se také navolí návěstní znaky ale osvětlení se zapne až při rozsvícení přes ovládání světel a reflektorů...
3. Displej na druhém stanovišti - Při přechodu na druhé stanoviště a na něm v záložce funkce na displeji chci přepnout na automatické ovládání sběračů, no když kliknu na záložku auto, dostanu se do volby napájecích systémů a sběrače zůstanou oba nahoře...
Jde o drobné chyby nebo odlišnosti, jinak je jízda s těmito stroji velice fajn, jsou opravdu parádně vylazené... Děkuji moc i za tyto moderní stroje...
Všem děkuji za snahu a přeji týmu ORCZSK další a další spokojené hráče...
Hezký zbytek soboty všem, Macis