Matěj B.
Pokladník
Víš, oni toho v té televizi napovídají...Třeba na konci prosince 2024 vezla při rozlučce legend s koridory vlak zpátky do Prahy dieselová lokomotiva Bobina 140.085, alespoň tak to tvrdila TV Nova (?). Tak třeba má i ten parní generátor, co já vím...
![]()
Něco mi spíš říká že Dan tou frází "kdysi mi to někdo tvrdil" myslel to, že se na tohle zeptal ChatGPT, ta vyplivla nějaký blábol a Dan si neověřil, zdali nekecá. Nicméně, je to jen moje teorie a nemusí to být pravda!On si to asi spletl s brejlemi nebo bardotkou. Také mají uspořádání náprav B0 B0Že by jako E499 měla nějaký výfuk?
Asi ti to řekl na Apríla nebo měl opravdu dost.
Na druhou stranu, budu upřímný, ptát se ChatGPT na věci ohledně české železnice, je fakt velká pitomost. Sám jsem si ověřil, že pro ChatGPT je česká železnice úplná španělská vesnice. Jednou jsem se jen tak ze zvědavosti zeptal ChatGPT, co u typů vlaků znamená akronym "Sv" a ChatGPT mi napsala, že je to spěšňák. No já neměl slov, když jsem si to přečetl. Vždyť "Sv" přece znamená soupravový vlak. Spěšňák používá akronym "Sp".