Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je pravda, ale… hlavně by to chtělo ladění pro tyto jednotky. Osobně používám upravené ladění pro 671/971, sice to není podle reálu, ale jezdí to. Dokonce funguje i ARRTo je paráda. Tyto vlaky chybí, včetně Moravie se všemi možnými odrůdami vín nebo po Praze a okolí jezdí PID. Na současné aktivity není možné udělat provoz aktuálních vlaků.
No to by bylo super!Byl by zájem o InterPantera?
Když jsem jej posledně kontaktoval na přes mail, co má na stránkách, tak mi odpovídal - mail tedy fungoval.nevím, jestli je aktivní pro případné povolení.
na ladění bych dokumentaci mělTo je pravda, ale… hlavně by to chtělo ladění pro tyto jednotky. Osobně používám upravené ladění pro 671/971, sice to není podle reálu, ale jezdí to. Dokonce funguje i ARR
Prosím, můžete dokumentaci poskytnout?na ladění bych dokumentaci měl![]()
to teda, ale hlavně nám ještě stále chybí ten aktuálnější hlavák OTo je paráda. Tyto vlaky chybí, včetně Moravie se všemi možnými odrůdami vín nebo po Praze a okolí jezdí PID. Na současné aktivity není možné udělat provoz aktuálních vlaků.
S těmi stíny je to hned lepší.Ahoj skupino,
jakmile se mi někdo ozve a pomůže s doladěním InterPantera (bohužel ho dříve nepustím do světa), mám v plánu i další „moderní“ stroj – konkrétně Bombardier/Stadler GTW 2/6.
Zobrazit přílohu 45637
To je pravda, ale pořád mi nejde do hlavy, že Vy to máte tak pěkné. Koukal jsem i na obrázky od dalších uživatelů tady na fóru – někteří to mají jako Vy, jiní jako já – a vůbec netuším, kde je chyba.S těmi stíny je to hned lepší.![]()
S include počítám.zítra ti napíšu co a jakale pokud by se to dělalo, tak ideálně jako include soubory
![]()
Tak tohle je divné. Na co? Ladit spolu? Buď tu mašinu znám jak se chová, jezdím na ní, tak mohu ladit. Ale když to znám jenom teoreticky, tak moc nepomůže. Čím se liší od klasického Pantera? Já bych nechal původní ladění jak má originál model, vyzkoušel a pokud mohu porovnat s reálem, tak trochu přidám/uberu. Já jsem takto dolaďoval v dobách MSTS žabotlamu. Tenkrát to v základu ladil Ppooollll. Nepotřebovali jsme žádné komunikační kanály. Do emailu mi poslal naladěné soubory s poznámkou se kterými proměnnými mohu hýbat. Tenkrát jsem to měl ještě zažité, jak se ta jednotka chová na trati, tak jsem testoval každou polohu samostatně. Manipulace, souprava se musí odlepit, série to by se mělo rozjet max 60, atd. Výsledek kompromisně odpovídal. Pak po letech přišel další teoretický ladič, poslal mi 4 verze podle technických údajů, a žádná nebyla použitelná. Později mi poslal Josef pro Openrails a tam to vypadalo nadějně, ale nějak jsem nedotestoval, protože mi to shazovalo hru. Až později jsem si uvědomil, že mám nastavenou dohlednost 14km. A začínal jsem v Praze.zda mám Messenger nebo Teams. ....Ozval se, ale opět s dotazem, zda mám Google Disk.
Tak tohoto bych se opravdu nebál, protože pokud na tomto nikdo jako fíra nejezdí, ví kulové, jak to má jezdit a nemá do toho co mluvit. A pokud na tom jezdí, naopak bych byl rád, kdyby připomínkoval. Pokud své dílo nezveřejníš, nikdy se nedozvíš, jestli to máš správně. Ale já bych ladění zatím neřešil, nechal bych to původní. Obě verze přece jezdí 160Poslouchat pak od lidí, že to jízdními vlastnostmi neodpovídá realitě, opravdu nemám zapotřebí.
Zbyňku, máte naprostou pravdu. Jak píšu, používám ladění pro 671/971, kde funguje i ARR. Akorát na to není uzpůsobená kabina. U původního ladění, které máte v TBP, se v ORCZSK chová brzda divně. Nejsem ladič a popravdě tomu moc nerozumím. Ano, něco si umím upravit, ale je toho tak málo, že to ani nestojí za řeč.Pokud své dílo nezveřejníš, nikdy se nedozvíš, jestli to máš správně. Ale já bych ladění zatím neřešil, nechal bych to původní. Obě verze přece jezdí 160
Čím se liší od klasického pantera? Například hmotností, technologií spřáhla, "systém řízení"=umí brzdit i vzduchem+elektricky oproti regio verzi a další a další "detaily".Tak tohle je divné. Na co? Ladit spolu? Buď tu mašinu znám jak se chová, jezdím na ní, tak mohu ladit. Ale když to znám jenom teoreticky, tak moc nepomůže. Čím se liší od klasického Pantera? Já bych nechal původní ladění jak má originál model, vyzkoušel a pokud mohu porovnat s reálem, tak trochu přidám/uberu. Já jsem takto dolaďoval v dobách MSTS žabotlamu. Tenkrát to v základu ladil Ppooollll. Nepotřebovali jsme žádné komunikační kanály. Do emailu mi poslal naladěné soubory s poznámkou se kterými proměnnými mohu hýbat. Tenkrát jsem to měl ještě zažité, jak se ta jednotka chová na trati, tak jsem testoval každou polohu samostatně. Manipulace, souprava se musí odlepit, série to by se mělo rozjet max 60, atd. Výsledek kompromisně odpovídal. Pak po letech přišel další teoretický ladič, poslal mi 4 verze podle technických údajů, a žádná nebyla použitelná. Později mi poslal Josef pro Openrails a tam to vypadalo nadějně, ale nějak jsem nedotestoval, protože mi to shazovalo hru. Až později jsem si uvědomil, že mám nastavenou dohlednost 14km. A začínal jsem v Praze.
Tak tohoto bych se opravdu nebál, protože pokud na tomto nikdo jako fíra nejezdí, ví kulové, jak to má jezdit a nemá do toho co mluvit. A pokud na tom jezdí, naopak bych byl rád, kdyby připomínkoval. Pokud své dílo nezveřejníš, nikdy se nedozvíš, jestli to máš správně. Ale já bych ladění zatím neřešil, nechal bych to původní. Obě verze přece jezdí 160