CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Tak tohle pomine, když jedete při posunu víc jak 20 a použijete průběžnou. Pak už funguje jak má.

Ahoj @Dodo
Prosím tě, když jsem v ŽSSK 162 a najedu na vozy, nejsem schopný udělat zkoušku brzdy. Výdy když přitáhnu a pustím, souprava automaticky povolí a nedrží tlak v potrubí. Dávám zde video, dokonce se mi povedlo švihnout tam i záchrannou brzdu. Ale situace po povolení záchranné, stále stejná.

Ty nevyvoláš dostatečnou strmost poklesu tlaku v potrubí. Zkus to zabrzdit na 4.6 a níže.

Zkusím, já se z těch tramvají... :-) Teď to už brzdí, ale díky kombinaci EDB, tak blbě, že jsem projel Kysucké Nové Mesto... S ŽSSK 754, ta brzdí skvěle nesrovnatelné. Nuž, výuka na elektrikách započala.

Tohle už mi dnes potvrdili dva fírové, co jsem se jich ptal a navíc, já dobrzdím na 10 kn/h povolím a když chci dobrzdit u perónu, brzda nedrží a nanafouká ani vozy. Vždyť já EDB brzdit přeci nemusím, když dojíždím k perónu a mohu brzdit pouze vzduchem. Ale elektriky jsou fakt pro mne španělská vesnice, ale dle mého lajckého názoru průběžnß musí fungovat všude stejně, nebo ne?

Ja si skôr myslím že budeš mať aj nejaký vozeň možno nejak blbo nastavený. Neviem no
Dodo, vše z ORCZ packu, ale už asi mám příčinu. Tohle musím vytestovat, ale není to záležitost trainsetu. Spíš nějakého bugu po přestupu do AI mašiny a najetí na vozy hráče, ale nechci tvrdit. musím vyzkoušet.

Ahoj @Dodo
Prosím tě, když jsem v ŽSSK 162 a najedu na vozy, nejsem schopný udělat zkoušku brzdy. Výdy když přitáhnu a pustím, souprava automaticky povolí a nedrží tlak v potrubí. Dávám zde video, dokonce se mi povedlo švihnout tam i záchrannou brzdu. Ale situace po povolení záchranné, stále stejná.

U skutečných lokomotiv tohle dělá, když máš zapnutou ARR a přepínač v poloze "parkování".

U skutečných lokomotiv tohle dělá, když máš zapnutou ARR a přepínač v poloze "parkování".
Ahoj.
Aha, to vůbec nevím. Nicméně už to brzdí ok. Včera jsem asi dvě hodiny zkoušel přestup z hráčovy soupravy do AI ŽSSK 162 v opravované aktivitě. A ono je tam malinká anomálka v tom, že je aičko po přestupu v jakémsi poloodstaveném stavu, takže jsem vše povypínal a nahodil odznova, pak jsem se rozjel. Zkusím ještě příponu KpR do consist. To by měla být mašina nachystaná k jízdě hned. Ona totiž naskakuje v aktivitě před mýn příjezdem a ná tam blok, že stojí v Žilině 20 minut a takl v ORCZ coby AI elektrika shodí pantografy a vypne.

Ty nevyvoláš dostatečnou strmost poklesu tlaku v potrubí. Zkus to zabrzdit na 4.6 a níže.
Ja si skôr myslím že budeš mať aj nejaký vozeň možno nejak blbo nastavený. Neviem no
Takže pánové dotestováno a věc se má tak, že pokud chci přestoupit na AI vlak, nestačí jen zaškrtnout paths, jako hráč, ale je třeba udělat to, aby mašina AI než na ní hráč přestoupí "nezdechla". Fičurynám z balíku pro ORCZ se to nelíbí a dělá to rotiku. Takže přidat koncivku "KpR" a je po potížích a mašina neblbne. Nezkoušel jsem ješptě "AirE", kdyby měla být naopak mašina zcela mimo službu. Ale stejně, pokud přijíždí rychlík, je mašina, co jej přebírá asi nachystaná k posunu. Teď to běhá 100% a je to zcela stabilní, stačí jen navolit ARR na režim, jaký potřebuji, zapnout světla, jak potřebuji, hodit průběžnou do odbrzdit a jede vše hned.

Ahoj @Icik
Proč je hned v zadání, léto jasno nasáčkována mlha a když dám zataženo, tak je tam hned, aniž bych ji v dynamickým počasí zadával. Já to mohu okamžitě v aktivitě srazit, ale byla dohoda, že výchozů jasno bude v nulách, právě, kvůli tvorby dynamického počasí v aktivitě., chaápu tu oblohu, ale ta mlha je tam zas vnucená... :) (léto, jasno, volná jízda,takže výchozí stav)
pocasi.jpg

Ale Dane, to přeci není mlha. To jsou jen parametry pro chování mlhy, ale vůbec to nesouvisí s tím, že tam je mlha. Vždyť máš viditelnost 12 km.

Ale jakmile jsem dal zataženo a déšť, tak to právě vidět bylo a do vzdálenosti viditelnosti a mlhy jsem ani nehráb. Proto jsem si toho všimnul, ale už vím, jak z toho ven. :-)

Jinak jsem ty prametry blbě pochopil, já měl za to, že mohu nechat max. viditelnost a dotáhnout to hustotou a výškou. Takže dík za vysvětlení situace...

Pánové co jezdíte posuny v aktivitách, nedávno jsem narazil na takový nešvar, co se mi v ORCZ objevil. Hlásil jsem Icikovi, ale tohle je třeba prověřit. Stalo se vám, že po najetí na vozy, zmizne souprava, nebo třeba jeden vůz v soupravě. Udělala mně to také AI lokotiva, která najela v aktivitě na Loose Consist. Uložil jsem ORCZ a nahrál a vůz byl zpět. V obou případech, jak v situaci hráč na vozy, tak AI na vozy. Najíždění zezadu na soupravu, kdy lokomotiva po přivěšení LC sune vozy vpřed.

Takhle ti, si myslím, nikdo odpověď neposkytne. Mizí vždy i když ty vlaky dáš na jinou kolej a necháš je podobně napojit?

Ahoj jsem tady já řeším zase ještě trošku jiný problém. Tři aktivitě mi začne zamrzat hra v době snižování FPS, ale pokud budu uložím a znova nahraju, problém zmizí a vše funguje normálně. Ale je to jenom vždy do určitého času. Potom se situace opakuje, je to vždy jen několik míst, zpravidla to začínám před velkými stanicemi

Ahoj jsem tady já řeším zase ještě trošku jiný problém. Tři aktivitě mi začne zamrzat hra v době snižování FPS, ale pokud budu uložím a znova nahraju, problém zmizí a vše funguje normálně. Ale je to jenom vždy do určitého času. Potom se situace opakuje, je to vždy jen několik míst, zpravidla to začínám před velkými stanicemi
Ok, zamrzá ti hra. Jediné důležité je, že se to dá replikovat a můžeš mi to poskytnout, abych se podíval, jaký proces CPU vytěžuje natolik, že ti až zamrzne hra. Jinak nepomůžu.

Informace samo sebou poskytnout mohu, Jen je potřeba mi sdělit co to všechno budeš potřebovat? Že jsi stačí reshade.log a případně Co dalšího ? V Poskytování informací o závadách či problémech nejsem zběhlý

Takhle ti, si myslím, nikdo odpověď neposkytne. Mizí vždy i když ty vlaky dáš na jinou kolej a necháš je podobně napojit?
Tak jak jsem psal testnem to. Ale i proto dotaz na ostatní hráče. Na kolej to vliv nemá. Tehdy se třeba ozval Nebulus, že měl při jiném bugování stajný problém. Tak uvidíme v tomto případě...

Back
Nahoře