Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj @Dodo
Prosím tě, když jsem v ŽSSK 162 a najedu na vozy, nejsem schopný udělat zkoušku brzdy. Výdy když přitáhnu a pustím, souprava automaticky povolí a nedrží tlak v potrubí. Dávám zde video, dokonce se mi povedlo švihnout tam i záchrannou brzdu. Ale situace po povolení záchranné, stále stejná.
Dodo, vše z ORCZ packu, ale už asi mám příčinu. Tohle musím vytestovat, ale není to záležitost trainsetu. Spíš nějakého bugu po přestupu do AI mašiny a najetí na vozy hráče, ale nechci tvrdit. musím vyzkoušet.Ja si skôr myslím že budeš mať aj nejaký vozeň možno nejak blbo nastavený. Neviem no
Ahoj @Dodo
Prosím tě, když jsem v ŽSSK 162 a najedu na vozy, nejsem schopný udělat zkoušku brzdy. Výdy když přitáhnu a pustím, souprava automaticky povolí a nedrží tlak v potrubí. Dávám zde video, dokonce se mi povedlo švihnout tam i záchrannou brzdu. Ale situace po povolení záchranné, stále stejná.
Ahoj.U skutečných lokomotiv tohle dělá, když máš zapnutou ARR a přepínač v poloze "parkování".
Ty nevyvoláš dostatečnou strmost poklesu tlaku v potrubí. Zkus to zabrzdit na 4.6 a níže.
Takže pánové dotestováno a věc se má tak, že pokud chci přestoupit na AI vlak, nestačí jen zaškrtnout paths, jako hráč, ale je třeba udělat to, aby mašina AI než na ní hráč přestoupí "nezdechla". Fičurynám z balíku pro ORCZ se to nelíbí a dělá to rotiku. Takže přidat koncivku "KpR" a je po potížích a mašina neblbne. Nezkoušel jsem ješptě "AirE", kdyby měla být naopak mašina zcela mimo službu. Ale stejně, pokud přijíždí rychlík, je mašina, co jej přebírá asi nachystaná k posunu. Teď to běhá 100% a je to zcela stabilní, stačí jen navolit ARR na režim, jaký potřebuji, zapnout světla, jak potřebuji, hodit průběžnou do odbrzdit a jede vše hned.Ja si skôr myslím že budeš mať aj nejaký vozeň možno nejak blbo nastavený. Neviem no

Ok, zamrzá ti hra. Jediné důležité je, že se to dá replikovat a můžeš mi to poskytnout, abych se podíval, jaký proces CPU vytěžuje natolik, že ti až zamrzne hra. Jinak nepomůžu.Ahoj jsem tady já řeším zase ještě trošku jiný problém. Tři aktivitě mi začne zamrzat hra v době snižování FPS, ale pokud budu uložím a znova nahraju, problém zmizí a vše funguje normálně. Ale je to jenom vždy do určitého času. Potom se situace opakuje, je to vždy jen několik míst, zpravidla to začínám před velkými stanicemi
Tak jak jsem psal testnem to. Ale i proto dotaz na ostatní hráče. Na kolej to vliv nemá. Tehdy se třeba ozval Nebulus, že měl při jiném bugování stajný problém. Tak uvidíme v tomto případě...Takhle ti, si myslím, nikdo odpověď neposkytne. Mizí vždy i když ty vlaky dáš na jinou kolej a necháš je podobně napojit?