InterPanter

Zdravím, jak to s Interpanterem vypadá? Psalo se tu, že nevyjde-li na Vánoce, tak vyjde kolem Nového roku a pořád nic. Rozhodně nijak netlačím, jen se na model vskutku těším a rád bych věděl, zda-li si mám nechat zajít chuť.

Asi tak. :) Já už si chuť zajít nechal, zabanovaný ti asi ani neodpoví. Prý byl na herohero ztap motors, dle autora ale ve stavu, ktery by "ven nepustil". Takže tentokrát to asi neklapne... :)
On má ban? Tak to jsem nevěděl, tolik to tu nesleduji, omlouvám se. Škoda, interpanter by se do OR šiknul. Nu což, nemehla jako já si holt počkají na další dobrou duši, co se do něj pustí. :-)

Nějak si ho vykoledoval, no... Ale takových "začátečníků" už tu bylo historicky po sobě víc. Vždy něco slíbit, pak se začít hádat... A tak stále dokola. :) Btw, nevěřím tomu, že by se skinování nedalo naučit. Stačí chtít, já taky zvládám něco málo patlat. Sice s obtížemi, ale něco málo výsledků z toho leze. ;) Když už si ta vozidla fotím... :D

Nějak si ho vykoledoval, no... Ale takových "začátečníků" už tu bylo historicky po sobě víc. Vždy něco slíbit, pak se začít hádat... A tak stále dokola. :) Btw, nevěřím tomu, že by se skinování nedalo naučit. Stačí chtít, já taky zvládám něco málo patlat. Sice s obtížemi, ale něco málo výsledků z toho leze. ;) Když už si ta vozidla fotím... :D
Samozřejmě že skinování se dá naučit, nebo si snad myslíte, že my všichni co skinujeme, jsme to uměli už od narození? :D
Je to jako řízení auta. Nedá se to naučit jinak, než že člověk bude pořád jen dělat, a pokud mu kvalita jeho práce není buřt, tak přijímat konstruktivní kritiku od zkušených.

Ještě se zeptám, je tu někdo, kdo naladil ty původní pantery (tuším od pana Skůry) pro or cz/sk? Popř. byl by ochoten poslat? Děkuji předem
;)

Co by sis pod takovým laděním představoval? ;) Kabina na to není veřejná (pokud vůbec existuje), zvuky by šly použít tak od Jánošíka... Jinak pro OR je naladil @Josef Vogeltanz a má je na VŽD. To ti asi musí (zatím) stačit. :)
Nooo on ten panter v orcz nebrzdí, kdežto v normálním OR brzdí bez problému - takže to dávám za vinu tomu lazení, ale možné, že se mýlím
:)

Nooo on ten panter v orcz nebrzdí, kdežto v normálním OR brzdí bez problému - takže to dávám za vinu tomu lazení, ale možné, že se mýlím
:)
Josef měl ten vysokotlaký švih po diskuzi odstranit. Ale netuším, jestli to na webu updatenul. Jiný problém tam nebyl.

Samozřejmě že skinování se dá naučit, nebo si snad myslíte, že my všichni co skinujeme, jsme to uměli už od narození? :D
Je to jako řízení auta. Nedá se to naučit jinak, než že člověk bude pořád jen dělat, a pokud mu kvalita jeho práce není buřt, tak přijímat konstruktivní kritiku od zkušených.
Skinovat, modelovat, stavět, vždyť je to jedno. Člověka to musí bavit, upřednostnit jako primární zábavu. Ne každý na to má, ne každý chce volný čas věnovat jedné věci, jsou ti kteří se jen projedou a díky skupině co tvoří, mají čím a mají kde, tak je to s každou zábavou. A pak jsou tu ti, kterým to baví, věnují tomu dostatek času a své výtvory nabízí ostatním.
Pokud osoba chleba chce, za pekařem si zajde. Má-li zájem o svůj vlastní, naučí se, upeče si vlastní. Ovšem pekař peče stále.

Jsou v tom i jiné chybky. Předně při snaze otevřít ENG soubory pomocí PSPad je hlášeno chybné kódování UTF-8. Soubor se sice otevřít dá, ale je nutné nutné v něm provést nějakou drobnou změnu bez vlivu na ladění (např. mezery na konci řádku) a soubor znovu uložit. Pak už je vše OK.
Dále marně hledám animační modely S pro všechny 4 stroje. Jde o toto:

FreightAnimStatic (
SubType ( Default )
Shape ( CD_650005_fa.s )

Totéž pro další.

Jsou v tom i jiné chybky. Předně při snaze otevřít ENG soubory pomocí PSPad je hlášeno chybné kódování UTF-8. Soubor se sice otevřít dá, ale je nutné nutné v něm provést nějakou drobnou změnu bez vlivu na ladění (např. mezery na konci řádku) a soubor znovu uložit. Pak už je vše OK.
Dále marně hledám animační modely S pro všechny 4 stroje. Jde o toto:

FreightAnimStatic (
SubType ( Default )
Shape ( CD_650005_fa.s )

Totéž pro další.
Ty FA už nejsou potřeba, je to nový model daný do jednoho celku s přidanými animovanými dveřmi. Zřejmě to @Josef Vogeltanz nesmazal z enginu.

Back
Nahoře