Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pěkné "prototípy". Zejména 502 je šílená kačena714 je zatím jedna, někdy z roku 2010, ale chystají se 004, 006, 203 (update) a 223. Možná ještě najbrtí 018, ale ty textury jsou takové z roku 2010. Trochu jsem to tu @Dan J. zaplevelil, tak dva obrázky ze hry, ať se nezlobí.
Zobrazit přílohu 46801
Zobrazit přílohu 46802
Tyhle lokomotivy mě vrátily k virtuální modelařině. Jsou to jednoduché stařičké modely, ale prošly faceliftem a poměrně masivní úpravou a tak snad neudělají ostudu ani teď. Ještě je k nim třetí dvouoká 740 508. Očekávejte brzy zde .Pěkné "prototípy". Zejména 502 je šílená kačena
No, docela pěkně to podle mě vypadá. Konečně živější barvy.Další výsledek spolupráce s Chat GPT
Ale takto by se mohly dělat i textury na baráčky z fotek, ne? Nedávno mi poslal Nebulus texturu na Gbely kterou vytvořila umělá inteligence. Paráda. Přijeďte někdo s tímto na slezinu, jak se to dělá.ale furt je to rychlejší, než kdybych to dělal já ve PhotoFiltru
Když pominu že to vypadá mírně omalovánkově, tak tato verze Bpee neměla informační panel na bocích a tehdy se tuším ani nevyskytovali tyhlety "národní dopravce" popisky.
Spíš někdo neznalý vzal ty Bpee v aktuálním stavu, nechal vyměnit barvy, ale už mu nedošlo, že to jaksi není jediný rozdíl oproti původní verzi těch vozů.Právě, ona AI inteligence zas až tak spolehlivá není. Snad jen převést texturu a stejně pak doskinovat. Ono to mírně omalovánkové způsobuje i to, že jsou jak ze sterilního prostředí, ani škrábaneček, ani kousek špíny.
To zatím není, ale rychle se učí. A myslím, že pokroky budou znát dost rychle.Právě, ona AI inteligence zas až tak spolehlivá není. Snad jen převést texturu a stejně pak doskinovat. Ono to mírně omalovánkové způsobuje i to, že jsou jak ze sterilního prostředí, ani škrábaneček, ani kousek špíny.

Tak časem to možná dostal, ale dle fotek na internetu vypadal předtím tak, jak jsem popsal.I zelený Bpee mohl mít bílou střechu a popisky na rámu https://www.vagonweb.cz/fotogalerie/foto/201003/Bpee-2070-008-PHOL-19-6-09.jpg
A když už mám i zelený Interjet, nebo třeba zelené Bdpee, tak proč by mě mělo trápit, že ten Bpee má informační panel a národní dopravce popisek?Zobrazit přílohu 46853