Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jardova 085 má označení SOKV Č.Budějovice, stejně tak moje. Zřejmě je to až po přeřazení k ČD Cargo. Nechce se mi to googlit, existuje ještě vůbec fysicky?Tohle byla ikona brněnských laminátek. Málokterá byla tak ojetá a navíc když už i vyměněné čelo bylo oprýskané... Každopádně šlo o výrazný kousek Majlontu. Občas se podívala i do Jihlavy, kde jsem ji okukoval a litoval její nechtěnou "patinu".
Nechce se mi to googlit, existuje ještě vůbec fysicky?
A kdy bude SOKV Černobyl? Kdo ví, ten ví...Jardova 085 má označení SOKV Č.Budějovice, stejně tak moje. Zřejmě je to až po přeřazení k ČD Cargo. Nechce se mi to googlit, existuje ještě vůbec fysicky?
Ta 230.085 jezdila v Maloměřicích poměrně dlouho, řekl bych dokonce, že možná od výroby. Určitě tam byla v roce 2007, ale v roce 2012 už byla v SOKV ČB. Někdy okolo roku 2017 začala jezdit pod ČD Cargo Slovakia.Jardova 085 má označení SOKV Č.Budějovice, stejně tak moje. Zřejmě je to až po přeřazení k ČD Cargo. Nechce se mi to googlit, existuje ještě vůbec fysicky?
Děkuji, už jsem našel nějaké fotky. Dneska je to obyčejný nákladní Najbrt, navíc bez oken nad kabinou.Ta 230.085 jezdila v Maloměřicích poměrně dlouho, řekl bych dokonce, že možná od výroby. Určitě tam byla v roce 2007, ale v roce 2012 už byla v SOKV ČB. Někdy okolo roku 2017 začala jezdit pod ČD Cargo Slovakia.
230.058 by byla super, ale to by musela mít i originál kabinu s АЗ-5A kdy bude SOKV Černobyl?
Jsem rád vůbec za nějakou kabinu.230.058 by byla super, ale to by musela mít i originál kabinu s АЗ-5