Open Rails - galerie obrázků a videí

Proč tam ten Faur zastavil na výhybce? Má tam WP60002?
Ano, hned za výměnou je 60001 jede na soupravu hráče a ještě musí mít dva reversy před klackem, jinak by tebou profičel. To je napojení AI ne vlak hráče, který jede s tebou do Kobeřic a pak následné po odvěšení jede zpět na vlečku, takže pak trasa AI pokračuje dál. Tam to máme aktivitáři jasné a funguje spolehlivě. Jen je tam málo místa, tak zastavil na výhybce... Jinak, Faur 2, co dělal bordel na ty Fallsy, jede teď po update naprosto exklusivně.

Alcapone je šikovný. :) Ví kam sáhnout. :) Aktivitu po aktualizaci opravovat nemusí. :) Vidíš, připomněl jsi mi, že mám nasekat i noční textury na nové modely. A komprimovat ty textury terénu. Ale že se lépe jede, když je tam navýšená traťová rychlost. Tam to fakt chtělo.

To zjistím u EC, to bylo v novějším GVD, tady se jede v roce 2008 a to tu byla 110tka. Koukni na vjezdové návěstidlo v Židenici, je vidět, že tam je 40tka do odbočky, byla mám dojem vyšší. Zbytek po oficiální aktualizaci co přivezeš na sraz.

To zjistím u EC, to bylo v novějším GVD, tady se jede v roce 2008 a to tu byla 110tka. Koukni na vjezdové návěstidlo v Židenici, je vidět, že tam je 40tka do odbočky, byla mám dojem vyšší. Zbytek po oficiální aktualizaci co přivezeš na sraz.
Vjezd do Židenic s postavenou cestou na Havl.Brod je 80 km/h. V tom videu to je. To je vpořádku. Tam osmdesátka vždycky byla.

To je fakt slyšet jen přechod přes výhybky a přechody kolejí? Proč nejde slyšet klasický a opravdivý celý zvuk kolejí v trati? Nerýpu, jen se ptám.

Když máte kamarády, kteří upravili váš model pro MsTS, upravený Romanem pro Railworks, a pak vám ho pošlou zpátky, tak ho můžete zase zpátky upravit pro Open Rails i když jste přišli o svoje zdrojáky. Sice jsem si tady přečetl, že řezat ne, jen alfu, ale já to vidím jinak. Takže je to rozřezaný do mrtě a zatím jen dva skiny z Railworks. Open Rails 2026-02-21 10-10-28.jpg
Open Rails 2026-02-21 10-09-54.jpg
Open Rails 2026-02-21 10-09-19.jpg

Back
Nahoře