Open Rails - galerie obrázků a videí

Ach táák, nicméně já mám Vaše modely moc rád a zrovna 735 velice rád používám jako náhradu za 714, kterých v OR moc není, možná je mám i raději než 714, jsem na tu klasiku no. :D

Umí vyměnít barvu textury. Já mu tam nahrál texturu toho Bpee, texturu BDs 266 a řekl mu, ať nahradí tu "modř vyblitou" tou zelenou z toho BDs. Sice je to s ním často oser, ale furt je to rychlejší, než kdybych to dělal já ve PhotoFiltru a asi to vypadá i o něco líp.

ale furt je to rychlejší, než kdybych to dělal já ve PhotoFiltru
Ale takto by se mohly dělat i textury na baráčky z fotek, ne? Nedávno mi poslal Nebulus texturu na Gbely kterou vytvořila umělá inteligence. Paráda. Přijeďte někdo s tímto na slezinu, jak se to dělá.

Když pominu že to vypadá mírně omalovánkově, tak tato verze Bpee neměla informační panel na bocích a tehdy se tuším ani nevyskytovali tyhlety "národní dopravce" popisky.
Taky bývávaly popisky na kastli a ne na rámu, ale tam si nejsem jistý, jestli se to u nějakých vozů pak nestihlo předělat dolů, než šli do Najbrtu.
A taky neodpovídá barva střechy, nebyla bílá ale krémová.

Právě, ona AI inteligence zas až tak spolehlivá není. Snad jen převést texturu a stejně pak doskinovat. Ono to mírně omalovánkové způsobuje i to, že jsou jak ze sterilního prostředí, ani škrábaneček, ani kousek špíny.

Právě, ona AI inteligence zas až tak spolehlivá není. Snad jen převést texturu a stejně pak doskinovat. Ono to mírně omalovánkové způsobuje i to, že jsou jak ze sterilního prostředí, ani škrábaneček, ani kousek špíny.
Spíš někdo neznalý vzal ty Bpee v aktuálním stavu, nechal vyměnit barvy, ale už mu nedošlo, že to jaksi není jediný rozdíl oproti původní verzi těch vozů.

To zatím není, ale rychle se učí. A myslím, že pokroky budou znát dost rychle.

I zelený Bpee mohl mít bílou střechu a popisky na rámu https://www.vagonweb.cz/fotogalerie/foto/201003/Bpee-2070-008-PHOL-19-6-09.jpg
A když už mám i zelený Interjet, nebo třeba zelené Bdpee, tak proč by mě mělo trápit, že ten Bpee má informační panel a národní dopravce popisek? :-DZobrazit přílohu 46853
Tak časem to možná dostal, ale dle fotek na internetu vypadal předtím tak, jak jsem popsal.
Bdpee radši ani nekomentuju. Ale když to někoho baví... :)

Back
Nahoře