Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ali
  • Datum začátku Datum začátku

Ali

Skladník
Přece jen máš alespoň vysoké rozlišení, oproti fotkám z mapy.com
Ale zas na druhé straně - víš, co to znamená mít ty textury třeba v nižším rozlišení?? (viz.mapy.com) Lepší fungování a hlavně fps v simu. Samozřejmě tam, kde se to hodí. Nikdo z nás se při jízdě nedívá na textury nadražích a budov pod lupou nebo dalekohledem, když jedeš. Holt - je to dilema. Všechno má svoje pro a proti.

Nešla by nějak u gmax zvětšit paměť, jak se to dělalo u MSTS mem:512?
Gmax je z roku 2005. Ten byl stavěnej od základu úplně jinak než chceš. (32bitový program, omezený adresně jen na max. 4GB RAM). Co by jsme jako chtěli??? To nijak neoblbneš ani nepoladíš. Jít tedy do 3DMAxu? Asi jediné dnešní řešení do budoucna. (pokud tam tedy nejsou nějaká omezení v dnešním OR).

Jako msts. Také jsme jej oblbli parametrem, aby si vzal ze systému víc paměti. Tak byla otázka. Ale i kdyby to nijak nešlo, dokáži s tím žít.
Dobře. Ale to šlo tehdy o zvětšení o 512MB, (parametr mem:512 nebo i víc), nebo na maximálně 2048MB. Nikdy to 4 GB nepřesáhlo. To prostě nešlo. Je to omezeno těmi 32bit programy, víc paměti adresovat neumí. Vždy je to omezeno opreačním systémem používaným v té době (32bit). A možností kompilací programů pocházejících z té doby (jen 32bitů). Proto si myslím, že v tomhletom s GMAXem nepohneš. Rád bych se pletl.

A proč do toho neustále kafráš??? Ty tu trať nestavíš tak bych byl být tebou zticha. A nebo si začni dělat svůj projekt a ukaž jak jsi šikovný a co umíš.
Vidíš to? I to (podle Tebe) blbé kafrání nám všem může být k užitku. A moc díky, Zbyňku!

Cyklisté na to dnes opravdu serů. Jen jedné babce spadl řetěz
To máš tedy pech. Mě se zase dnes podařilo pomocí blbě nastaneného kapesního kompresoru Xiaomi přefouknout před výjezdem přední kolo na víc než 5 a půl baru (chudáci moje 700x35C), tak mi to prdlo pod nosem! Ale po výměně trenýrek jsem pak už pohodově doplnil a krásně vyjel :D;)

Ty jseš fakt hroznej chlap. Já to nechápu. Úplně vidím tu Tvoji rozčílenou žílu na Tvém čele. ... "Co si to dovolil nějakej Deterio Ti poslat?" .. Chlape, vzpamatuj se. Buď vůbec rád, že máš od nás nějaké věci k dispozici a ke stavbě. Proč furt tak brečíš? Tvoje taktika?? 90% podkladů a modelů máš od lidí, kteří Ti to Pane posílají. A pak se tady vždycky rozčiluješ.

Boha jeho Zbyňo! Nedělej si furt výčitky nebo nějaké pošramoceniny z nějakých mračounů, jsi pak jak malej kluk na nějakém wacapu apod. Z toho přece nemůžeš vycházet jako pohodář a dospělák. Prostě to NEŘEŠ.
To je tedy zajímavé, že asi 20 let starý gmax dělaný pro tehdejší počítače rozpozná výkony dvou počítačů
To nepozná GMax, ale samotné Windows. Proto ten rozdíl. Přepni se už konečně komplet do Win11 a budeš vpohodě. Při trošce snahy to jde i s Tvým stávajívím HW kdesi v prodejně.

Kupovat dnes zbytečně nové PC jen kvůli tomu, že Ti to Windowsy "nařizují" (a přitom výkonově vše stačí) je ekonomický bizár.. :D

Já být tebou, tak zkusím vyhledat odborníka z oboru psychiatrie, možná se ty tvé zaujaté představy dají ještě léčit. Snad ještě není pozdě.Už vidíš bubáky i tam, kde nejsou.
Díky za Tvou starost. ,,, A přitom jak tak pozoruju už delší dobu - možná by to spíš pomohlo Tobě. Viz vždycky panické reakce na nějaké smajly,"mračounování" a spol. ... Šmarja neblbni tu furt Zbyňku...

Díky za Tvou starost.
Ale ty neposloucháš. Bereš pilulky, jak ti Chocholoušek předepsal? To nesmíš vysadit, jinak budeš tady stále kvokat, stále kvokat, stále kvokat...

A prosím, už mi tady nezasírej vlákno svými nesmysly a hlavně urážkami. Husy jsme spolu nepásli. A pro tebe žádný Zbyněk, ale pan Šemora. Jako zbabělec se schováváš v anonymitě a myslíš, že ti tvé urážky projdou. Ještě s úšklebkem tady lajkuješ i když tě to vůbec nezajímá. Ještě zapomínáš připomínat, jak mi pravidelně platíš. :) Ty na to nemáš. Maximálně jsi si tratě od někoho zkopíroval a tady jen machruješ.

Prosím moderátory ať příspěvky Aliho přesunou do odpadu, kam patří. Jenom tady prudí. Tady se opravdu nedá pracovat. Děkuji.

Zbyňku, prosím Tě - co Ti je? Proč se tak čertíš?? To Ti tady už fakt nesmíme říkat nic jiného, než se Ti klanět a chválit? I když to děláme to upřímě a rádi! Vždyť já vím, jakou práci pro nás odvádíš a jsme za to rádi! Chlape, neblbni..

Přílohy

• IMG_20260328_171045242.jpg
    IMG_20260328_171045242.jpg
    567.9 KB · Zobrazeno: 37
  • IMG_20260328_171822031.jpg
    IMG_20260328_171822031.jpg
    525.1 KB · Zobrazeno: 37
Back
Nahoře