Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ali
  • Datum začátku Datum začátku
Proč se tak čertíš?? To Ti tady už fakt nesmíme říkat nic jiného, než se Ti klanět a chválit?
Hele, jestli máš sbírku DVD této trati, tedy jsi fanda (pokud to není jiný člen rodiny), tak jak se tady k autorovi tratě chováš, to je pohrdání, tohle bych si k nikomu nedovolil a už vůbec ne k někomu, komu fandím, když chci aby v práci pokračoval dál. Proto pochybuji, že fanda tohoto projektu jsi.
Žádný fanda by mi nevyčítal, že "to se mi to staví, když modely mám postahované z internetu" nehanil by mi traťový úsek do Berlína. neopruzoval by zbytečnými otázkami, jak to vypadá na fototexturách v zimě, když má takovou sbírku objednaných i flešek. Stačilo si pustit v zimě nějakou trasu například z Ústí nebo Jihlavy. A už vůbec by ani jinak nevysíral. Jen pro info, Kromě stavění tratí ještě dělám aktivity a modeluji všelijaké stavby. Víš co je nejpracnější, tedy vedle modelování hnacích vozidel. Stavění tratí. Velmi nestabilní prostředí, hlavně v dobách MSTS. Pak dlouho nic a následuje tvorba aktivit. A jako nejjednodušší tvorba do této hry jsou domečky a stavby. Gmax je proti editoru tratí asi 100x stabilnější a práce jdou relativně rychle. Nejtěžší je vytvářet textury. A složitější stavba je zase jen o trpělivosti.
Kdybych hledal důvod, proč s tvorbou skončit, tak ty budeš jeden z nich. protože už nemám zapotřebí, aby se kdokoli do mě tak nevycválaně navážel, schovaný za rouchem anonymity.

Hele, jestli máš sbírku DVD této trati, tedy jsi fanda (pokud to není jiný člen rodiny), tak jak se tady k autorovi tratě chováš, to je pohrdání, tohle bych si k nikomu nedovolil a už vůbec ne k někomu, komu fandím, když chci aby v práci pokračoval dál. Proto pochybuji, že fanda tohoto projektu jsi.
Žádný fanda by mi nevyčítal, že "to se mi to staví, když modely mám postahované z internetu" nehanil by mi traťový úsek do Berlína. neopruzoval by zbytečnými otázkami, jak to vypadá na fototexturách v zimě, když má takovou sbírku objednaných i flešek. Stačilo si pustit v zimě nějakou trasu například z Ústí nebo Jihlavy. A už vůbec by ani jinak nevysíral. Jen pro info, Kromě stavění tratí ještě dělám aktivity a modeluji všelijaké stavby. Víš co je nejpracnější, tedy vedle modelování hnacích vozidel. Stavění tratí. Velmi nestabilní prostředí, hlavně v dobách MSTS. Pak dlouho nic a následuje tvorba aktivit. A jako nejjednodušší tvorba do této hry jsou domečky a stavby. Gmax je proti editoru tratí asi 100x stabilnější a práce jdou relativně rychle. Nejtěžší je vytvářet textury. A složitější stavba je zase jen o trpělivosti.
Kdybych hledal důvod, proč s tvorbou skončit, tak ty budeš jeden z nich. protože už nemám zapotřebí, aby se kdokoli do mě tak nevycválaně navážel, schovaný za rouchem anonymity.
Já se do nikoho nenavážím a Tvé práce si vážím. A to Ti tady mám vyfotit svoji občanku nebo co? Zbyňku, nikdy jsem Ti neřekl nic vulgárního, nenazýval Tě postiženým, ani jsem Tě neházel do odpadu, jako Ty mě. Vážím si Tě, opravdu. A děkuju za vše, co pro nás děláš. Jen mi vadí Tvůj přístup tady na foru vždy k někomu, když Ti někdo něco řekne, co je podle Tebe špatně a nesedí Ti.. Každý máme své názory a to je na tom paráda, že si můžeme tady vše říct. Tohle forum se díky jeho adminovi snaží být veřejné - nesnaží se umlčovat třeba jiné názory, nebo kritiku. Díky za to Adminovi.. Smiř se s názory ostatních. Anebo si udělej svoje vlastní forum, filtruj si lidi a nech tam mluvit jen ty, kteří Tě chválí. A jiným to utni. Bude Ti líp! máš prostě takovou povahu ... Já nevím - ale za ty léta, co jsem s Tvou tratí a sleduji Tvou bezvadnou práci a projevy, tak si nemůžu nevšimnout, že podle reakcí na nás tady na foru jsi zřejmě typ člověka s nějakou poruchou osobnosti - možná autista, samolibec, celoživotní samorost, s absencí trochy empatie k lidím a soc. životu kolem sebe atd. Takový uzavřenec. Možná jsi smutný člověk. A to je mi Tě opravdu líto. Ale jestli to není pravda, tak budu rád. A prosím nezlob se, že Ti to píšu.

Pane Šemora, proč jsi mě smazal? Já se do nikoho nenavážím a Tvé práce si vážím. A to Ti tady mám vyfotit svoji občanku nebo co? Zbyňku, nikdy jsem Ti neřekl nic vulgárního, nenazýval Tě postiženým, ani jsem Tě neházel do odpadu, jako Ty mě. Vážím si Tě, opravdu. A děkuju za vše, co pro nás děláš. Jen mi vadí Tvůj přístup tady na foru vždy k někomu, když Ti někdo něco řekne, co je podle Tebe špatně a nesedí Ti.. Každý máme své názory a to je na tom paráda, že si můžeme tady vše říct. Tohle forum se díky jeho adminovi snaží být veřejné - nesnaží se umlčovat třeba jiné názory, nebo kritiku. Díky za to Adminovi.. Smiř se s názory ostatních. Anebo si udělej svoje vlastní forum, filtruj si lidi a nech tam mluvit jen ty, kteří Tě chválí. A jiným to utni. Bude Ti líp! máš prostě takovou povahu ... Já nevím - ale za ty léta, co jsem s Tvou tratí a sleduji Tvou bezvadnou práci a projevy, tak si nemůžu nevšimnout, že podle reakcí na nás tady na foru jsi zřejmě typ člověka s nějakou poruchou osobnosti - možná autista, samolibec, celoživotní samorost, s absencí trochy empatie k lidím a soc. životu kolem sebe atd. Takový uzavřenec. Možná jsi smutný člověk. A to je mi Tě opravdu líto. Ale jestli to není pravda, tak budu rád. A prosím nezlob se, že Ti to píšu.

Tak mi přijde, jako by se Ali do Zbyňka zamiloval. A když Zbyněk city neopětuje, Aliho to z míry vyvádí :D:eek:.
Takové eseje plné lásky a nenávisti.

Ali, dej si studenou sprchu a citron, pak tě to přejde. Takové horko tu snad potřeba není.

Back
Nahoře