CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ono všeobecne nie je jednoduché spraviť Print screen na W11 :D . Nestačí len stačiť klávesu ako predtým.

A v čem se liší PrintScreen ve Win10 a Win11? :D Vždyť je vše úplně stejné a v OR normálně funguje ukládá do složky "Pictures/Openrails"

Ahoj. Tak pod novýma widlema a sestavou PC, je radost jezdit. Jedna věc mne ale na Win11 vytáčí. Když chci udělat snímek PrintSc., tak mi to vždy ORCZ sestřelí na lištu. Vím, že je na to fígl Alt+windovs+PrintSc., ale ukládá to do úplně jiné složky a je to sližitéjší. Lze tohle nějak přenastavit?
Asi jsi tam nainstaloval, nějaké kraviny od microsoftu v oficiální verzi Win11 je spousta podobného odpadu a ještě vnucuje online účet....

Zdravím,menilo sa v poslednej dobe niečo na bočných pohladoch z loko vpravo a vľavo (pohlady z dverí loko)?Pretože pri stlačení príslušnej klávesy na pohľad vpravo,skáče pohľad vždy na ľavú stranu loko.Preveril som si to zatial u dvoch loko 162 RJ a Vectron,preveril som si,či náhodou nemám v OR CZSK menu v nastavení klávesnice rovnakú klávesu pre pohlad vpravo a vlavo a nemám :) Mohol by niekto prípadne overiť a potvrdit,alebo vyvrátit? Díky za odpoveď.

Je to pravda a dělá to u všech lokomotiv, teď jsem to zkoušel u motorových a bohužel je jen jeden pohled.

Taky jsem to zkoušel. Dělá to u všeho. Minulý víkend to ještě jelo normálně. Natáčel jsem video ze ZSR150 a nebyl problém.

Taky můžu potvrdit potíže s těmi pohledy. Dneska jsem jel fiktivní Sp Pardubice - Jičín na mapě trati 042 (ofiko mapa, bez modifikací) s duálním vlakem a v Ese mi nešly pořádně přepínat pohledy v kabině. Předtím to šlo normálně.

Potvrdzujem problém s vonkajším pohľadom pod klávesou Home, pod stlačení má dá na opačnú stranu ako po stlačení End. Pohľad pod klávesou End funguje normálne. Námatkovo som skúšal som na 151, 742, 751, 770.

Ano, díky za upozornění. Včera jsem řešil tmu v tunelu, aby fungovala i z pohledu pasažéra ve vozu a nějak se ta kamera rozhodila. Už je to v pořádku.
Tak to bude parádní vychytávka, pecka. A když jsme u těch fičuryn, nevím, kolik by to zatížilo HW, ale co tak ùdělat, aby AI vlaky svítily na trať, stačilo by tlumeně, za dálkáč by asi protijedoucí fíra "poděkoval". :-)

A Open Rails je zase bricknutý. Ještě klika, že jsem si zálohoval předchozí verzi. Jde o to, že po updatu z pondělí 13.4., Open Rails při spouštění simulace náhle spadne a vypíše chybu přiloženou níže. Vůbec nezáleží na tom, jakou mapu a vlak se pokusím načíst. Open Rails prostě natruc spadne.
Zde je screenshot erroru, který Open Rails vyplivne, když spadne:
Open Rails je zase bricknutý..jpg

Pro Icika: Tak tohle už je potřetí za celou dobu, kdy hraju Open Rails, kdy se Open Rails takhle bricknul. Soudě podle textu v chybě musí být nějaký problém s vykreslováním vlaků. Můžu ale potvrdit, že to je chyba v Open Rails samotným, protože:
1. Vůbec nezáleží na tom, jakou mapu a jaký vlak se pokusím načíst. Open Rails prostě spadne tak jako tak.
2. Po obnovení starší verze Open Rails ze zazipované zálohy se chyba vůbec neprojevila a Open Rails fungoval normálně.
Snad kápneš na to co s Open Rails je. Takhle je nepoužitelný. :(

Potvrzuji stejný problém: verze 2.0.68 dělá psí kusy, předchozí, co jsem měl (2.0.61) je bezproblémová.

Nevím, proč to kluci píšou jen na FB a nedají to i sem na fórum. Píše se tam konkrétně tohle:

OZNÁMENIE

Open Rails CZ/SK momentálne nefunguje.
Momentálne čakáme na aktualizáciu, ktorá by mala problém vyriešiť.

Ďakujeme za pochopenie.

A v komentářích tohle:

Keď Vám ponúkne aktualizáciu tak ju odmietnite. Zatiaľ.

Back
Nahoře