Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi jsi tam nainstaloval, nějaké kraviny od microsoftu v oficiální verzi Win11 je spousta podobného odpadu a ještě vnucuje online účet....Ahoj. Tak pod novýma widlema a sestavou PC, je radost jezdit. Jedna věc mne ale na Win11 vytáčí. Když chci udělat snímek PrintSc., tak mi to vždy ORCZ sestřelí na lištu. Vím, že je na to fígl Alt+windovs+PrintSc., ale ukládá to do úplně jiné složky a je to sližitéjší. Lze tohle nějak přenastavit?
Obejití online účtu se dělá přes zápis shift+F10 OOBE/BYPASSNROAsi jsi tam nainstaloval, nějaké kraviny od microsoftu v oficiální verzi Win11 je spousta podobného odpadu a ještě vnucuje online účet....
Však jasně, navíc metod existuje celá řada, také jde vynechat instalaci všech odpadových moderních aplikací atd…Obejití online účtu se dělá přes zápis shift+F10 OOBE/BYPASSNRO
To máš pravduVšak jasně, navíc metod existuje celá řada, také jde vynechat instalaci všech odpadových moderních aplikací atd…
To já jen že je potřeba vědět co dělat.![]()
Tak to bude parádní vychytávka, pecka. A když jsme u těch fičuryn, nevím, kolik by to zatížilo HW, ale co tak ùdělat, aby AI vlaky svítily na trať, stačilo by tlumeně, za dálkáč by asi protijedoucí fíra "poděkoval".Ano, díky za upozornění. Včera jsem řešil tmu v tunelu, aby fungovala i z pohledu pasažéra ve vozu a nějak se ta kamera rozhodila. Už je to v pořádku.

Aspoň nejsem jediný, kdo s tím má problém. Snad Icik kápne na to, co je s verzí 2.0.68 špatně.Potvrzuji stejný problém: verze 2.0.68 dělá psí kusy, předchozí, co jsem měl (2.0.61) je bezproblémová.