Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Chlapi sorry, ale problém musí být na vaší straně mám Win11 Pro a desetkrát během těch pár dní pokusně vždy na první dobrou a bez problémů staženo.

jenže s Widle 10 jdou jen některé a sedět u toho a hrát to jako Bingo je těžký opruz. Ale já se k nim dostanu jinak, protože je tu existuje protekce.

Chlapi sorry, ale problém musí být na vaší straně mám Win11 Pro a desetkrát během těch pár dní pokusně vždy na první dobrou a bez problémů staženo.
Pokud máš vypnuté veškeré zabezpečení, tak se tam dostaneš na první dobrou. Zároveň ale budeš i první na řadě při nějakém útoku ;-)

Ještě než se tady řešily kradené účty, tak vše fungovalo. Pak to admin zkoušel „zaplátovat“ a začalo to blbnout.

Takže chyba není na naší straně, ale na straně admina nebo Wedosu. Sám mám web u Wedosu a mám zapnutý Protect, ale nikdy jsem neměl sebemenší problém.

Pokud máš vypnuté veškeré zabezpečení, tak se tam dostaneš na první dobrou. Zároveň ale budeš i první na řadě při nějakém útoku ;-)

Ještě než se tady řešily kradené účty, tak vše fungovalo. Pak to admin zkoušel „zaplátovat“ a začalo to blbnout.

Takže chyba není na naší straně, ale na straně admina nebo Wedosu. Sám mám web u Wedosu a mám zapnutý Protect, ale nikdy jsem neměl sebemenší problém.
Neuč mne laskavě co mám nemám mít zapnuté.

Vše se normálně stahuje, dnes jsem to zkoušel na několika počítačích s Win10 dokonce i na starých nesmrtelných WinXP je vše Ok, jak přes domácí internet, tak i přes mobilní hotspot.

Nikdy problém nebyl, kdybych měl své nové NTB s Widlí 11, tak se dostanu taky. Ale mě už se to chystá na přenos osobní, tak mi to nevadí. Poskytovatele nemám přes teleoperátory, takž tam problém nebude.

Hoši, včera se připojil kámoš, co mi staví comp a řekl mi přesně to stejné co @Alois Nebel . To, že to někomu jede, neznamená, že ti, kterým to nejde, jsou lamy. A bebudu opravdu na síti vypínat všechny ochrany. To je, jako by jste nezamkli byt a doufali, že vám tam nikdo nevleze.

... neznamená, že ti, kterým to nejde, jsou lamy. ...
To tady nikdo netvrdí. Na mě to spíš působí opačně - že lamy jsou ti, kterým to jde. Jen nechápu proč bych měl opravovat něco, co funguje. ;)
... To je, jako by jste nezamkli byt a doufali, že vám tam nikdo nevleze.
Byt zůstal zamčený, akorát někdo vyměnil zámek u dveří do baráku, aniž by to někomu řekl.

Tady nemá moc smysl cokoliv psát nebo dávat rady, protože se člověk často setká jen s reakcemi typu „nevíš, o čem mluvíš“.

Práce se sítěmi a vývoj programů je můj denní chleba, takže vím, o čem mluvím. Proto raději mlčím a nechávám to být. :)

Dlouho jsem zde nic nepostoval. Není to ani tak tím, že jsem opět po anglicku zmizel, ale spíš tím, že mě pohltila úzkokolejka od @RadekTR a přesto, že je k disposici s komplet vozidly, vrátil jsem se ke svým více než desetiletým modelům z Railworks a zkusil je převést do Open Rails. Upravil jsem znovu i textury, aby vyhovovaly dnešní době a ve spolupráci s Dragym jsem upravil i modely. Navíc, túčka se hodí i na úzkou Osoblahu. Takže zatím tři kousky z Jindřichohradecka a dva z Osoblažska. K modelu je i 3D kabina, zatím neúplně animovaná. Ale ono se to časem poddá si myslím. Chybí už jen manometry, ampérmetr a rychloměr. Jinak se to hýbe pěkně. :-)
705906.jpg
705907.jpg
705911.jpg
705916.jpg
705917.jpg
Untitled.jpg

Back
Nahoře