Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Problém mají všichni s kým jsem mluvil.Chlapi sorry, ale problém musí být na vaší straně mám Win11 Pro a desetkrát během těch pár dní pokusně vždy na první dobrou a bez problémů staženo.
Pokud máš vypnuté veškeré zabezpečení, tak se tam dostaneš na první dobrou. Zároveň ale budeš i první na řadě při nějakém útokuChlapi sorry, ale problém musí být na vaší straně mám Win11 Pro a desetkrát během těch pár dní pokusně vždy na první dobrou a bez problémů staženo.
My tady s tím nic nevyřešíme a musí to řešít admin. Já se z domu nemůžu dostat na fórum kvůli chybě certifikátu a rozhodně si nebudu nic vypínat.Nefunguje to ani při vypnutí všech ochran včetně firewallu
Souhlas. WIN11 bez problémůChlapi sorry, ale problém musí být na vaší straně mám Win11 Pro a desetkrát během těch pár dní pokusně vždy na první dobrou a bez problémů staženo.
Neuč mne laskavě co mám nemám mít zapnuté.Pokud máš vypnuté veškeré zabezpečení, tak se tam dostaneš na první dobrou. Zároveň ale budeš i první na řadě při nějakém útoku
Ještě než se tady řešily kradené účty, tak vše fungovalo. Pak to admin zkoušel „zaplátovat“ a začalo to blbnout.
Takže chyba není na naší straně, ale na straně admina nebo Wedosu. Sám mám web u Wedosu a mám zapnutý Protect, ale nikdy jsem neměl sebemenší problém.
Více takových jako ty, prosím.Neuč mne laskavě co mám nemám mít zapnuté.
Ale vždyť zde o tom již dobré tři dny hovoříme Mlho!!!Mám úplně stejný problém při stahování od Pikka. ...
Tak to znamená, že problém bude u těch komu to nefunguje a ne na webu.Mám úplně stejný problém při stahování od Pikka. To, že to funguje vám, neznamená, že to musí fungovat i ostatním.
Zobrazit přílohu 47751
S tímhle už nemá O2 security nic společného, asi tak! Více se k tomu vyjadřovat nebudu. Máte svojí pravdu, tak jí mějteTak to znamená, že problém bude u těch komu to nefunguje a ne na webu.
To tady nikdo netvrdí. Na mě to spíš působí opačně - že lamy jsou ti, kterým to jde. Jen nechápu proč bych měl opravovat něco, co funguje.... neznamená, že ti, kterým to nejde, jsou lamy. ...
Byt zůstal zamčený, akorát někdo vyměnil zámek u dveří do baráku, aniž by to někomu řekl.... To je, jako by jste nezamkli byt a doufali, že vám tam nikdo nevleze.