Tak abych si trochu ulevil od "Fakt hodných Němců", tak dávám příběh se stránkami The-train.de .
Rozhodl jsem se něco si stáhnout. Po registraci na tento web to trvalo asi den a půl, než mě admin potvrdil registraci a možnost stahování. Je tam Budget asi na údajných 500MB, zkusil jsem tedy balíček koejí cca 350MB, stáhla se polovina a došlo k chybě spojení - údajně. Tak nic, zkusím něco jiného jestli to vůbec jde. Naťukl jsem jeden vagon DR pro přepravu cívek a bomba - byl stažen za chvíli.
Tak jsem se odhodlal, že si na měsíc připlatím za stahování, (5,60 Euro - obětoval jsem), Ale než se mi povedlo přes paypal zapltit, bylo půl dne v háji.
Nakonec se to povedlo a já mohl začít sosat až do 2,5 GB. Super. Jenže překvapení dorazilo v zápětí. Jeden balíček 157 MB stáhnout šel, ten původně zamýšlený 350MB se začal stahovat, ale v polovině se přerušilo spojení - údajně. Dal jsem pokračovat ve stahování, přeskočilo to na obnovit stahování a pěkně od začátku. To se opakovalo celkem 4x a nikdy se celý balík nestáhl. Před pátým pokusem mi Bouchly saze. Vyskočila na mě zpráva, že jsem již dosáhl měsíčního downloadu a tím jsem vyřízen až do půlky května. Takže ať počítám, jak počítám, tak polovina balíku je cca 175 MB + ten povedený 175MB, to pořád není 2,5 GB. Budu psát Adminovi ošklivý dopis, jak Německo okrádá finanční podporovatele a nestydí se.