Funguje Vám ten web ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Dobrý deň pánové,

Neviete čo sa stalo s webom @Mates ? Pri návševe stránky mi vypisuje error 404, budu objekty ešte niekedy niekde dostupné?

Ďakujem

Vážení uživatelé a čtenáři,
Přináším smutnou zprávu o chystaném zániku jednoho velkého zahraničního webu. Týká se to webu The-Train.de. Ten má zveřejněný datum ukončení k 31.12.2026. Ti z Vás, kteří máte přístup, doporučuji web navštívit a postahovat si pro Vás "důležité soubory". Důvody jsou uvedené na samotném webu, ale konec dle jejich slov je nevyhnutelný. Na "Apríl" to nevypadá.
Je to škoda, ale komunity se všude kolem MSTS a jejího následníka pomalu vytrácejí.

Tak abych si trochu ulevil od "Fakt hodných Němců", tak dávám příběh se stránkami The-train.de .
Rozhodl jsem se něco si stáhnout. Po registraci na tento web to trvalo asi den a půl, než mě admin potvrdil registraci a možnost stahování. Je tam Budget asi na údajných 500MB, zkusil jsem tedy balíček koejí cca 350MB, stáhla se polovina a došlo k chybě spojení - údajně. Tak nic, zkusím něco jiného jestli to vůbec jde. Naťukl jsem jeden vagon DR pro přepravu cívek a bomba - byl stažen za chvíli.
Tak jsem se odhodlal, že si na měsíc připlatím za stahování, (5,60 Euro - obětoval jsem), Ale než se mi povedlo přes paypal zapltit, bylo půl dne v háji.
Nakonec se to povedlo a já mohl začít sosat až do 2,5 GB. Super. Jenže překvapení dorazilo v zápětí. Jeden balíček 157 MB stáhnout šel, ten původně zamýšlený 350MB se začal stahovat, ale v polovině se přerušilo spojení - údajně. Dal jsem pokračovat ve stahování, přeskočilo to na obnovit stahování a pěkně od začátku. To se opakovalo celkem 4x a nikdy se celý balík nestáhl. Před pátým pokusem mi Bouchly saze. Vyskočila na mě zpráva, že jsem již dosáhl měsíčního downloadu a tím jsem vyřízen až do půlky května. Takže ať počítám, jak počítám, tak polovina balíku je cca 175 MB + ten povedený 175MB, to pořád není 2,5 GB. Budu psát Adminovi ošklivý dopis, jak Německo okrádá finanční podporovatele a nestydí se.

Rozhodl jsem se něco si stáhnout.
Já když stavěl v Německu, často jsem tam brouzdal a a sem tam něco i stáhl a bez registrace. Ale i tak. Němci moc pečliví modeláři nejsou. Já ty jejich ne moc pěkné domečky stahoval jen z důvodu, abych do Německa nedával moc české. Dál jsem si už raději modeloval už sám. Ale abych nekřivdil, projekt do Hanoveru mají celkem i modelově vydařený. Odtud jsem si vypůjčil některá nádraží v mé trase.

Já když stavěl v Německu, často jsem tam brouzdal a a sem tam něco i stáhl a bez registrace. Ale i tak. Němci moc pečliví modeláři nejsou. Já ty jejich ne moc pěkné domečky .....
Ty jejich 3D omalovánky nestojí ani za houby s octem, na ně by to byl velký komfort. Já tam řešil jinou věc a ta je parádní. více ve vlákně trati 090.

Back
Nahoře