Jeden z největších krámu, na kterém jsem měl možnost jezdit.Nejlepší loko z produkce czloko, ale možná to bude tím, že kooperovali se čmžo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jeden z největších krámu, na kterém jsem měl možnost jezdit.Nejlepší loko z produkce czloko, ale možná to bude tím, že kooperovali se čmžo
Nesouhlasím. Mají sice své mouchy, ostatně jako každé HV, které CZ LOKO vyprodukuje, ale jinak Belgie slouží dobře.Jeden z největších krámu, na kterém jsem měl možnost jezdit.

Nebudu lhát, žádná jiná lokomotiva mně nemohla potěšit víc. Díky moc vám oběmaNebudu vás napínat, Honza Šmejkal se s námi podělil o model belgičanky.
Dielňa je plná. Treba byť trpezlivý.Jak je to vlastně s ostatními Laminátkami, na webu jsem naše jen dvě, kampak se zatoulaly ostatní, tolik očekávané?![]()
No konečně na to někdo přišel. To víš, začátky bývají těžké. Zkusím se tomu nějak věnovat. Kdybys byl ženská tak ti nevadí, že vlevo je vpravo a naopak.Ahoj, technická. U Pantera se otvírají dveře na druhé straně.
Zobrazit přílohu 48112