Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Nebudu vás napínat, Honza Šmejkal se s námi podělil o model belgičanky. Model lokomotivy jako takový má cca 350 tis polygonů a slabých 300 Kujus. Je zajímavé, že to ORTS nějak dává, ale asi jsou dneska nějaké výkonnější počítače. Model jsem skutečně jen převedl mezi hrami, ale dodělával jsem animace a podobné blbosti. V podstatě co je dobré to dělal Honza a co je bastl jsem „vylepšoval“ já. Modelově hotovo (jak říkám, nehodlám se v tom vrtat víc, než je nutné) a ještě upravuji nějaké nesrovnalosti na texturách. Taky se (zatím neúspěšně) peru s dopečenými stíny. Enginy jsou prakticky hotové včetně LED osvětlení (moc děkuji @Josef Vogeltanz ) , zvuky jsou ze 361 a kabina z německé BR101. Ale možná by šla i budka z vectronu. Je to asi vcelku jedno. A nakonec nějaké obrázky pouhé pro rodinu aneb chlubení se cizím peřím level sto.
365002.jpg
365003.jpg
365004.jpg
365007.jpg

Jak je to vlastně s ostatními Laminátkami, na webu jsem naše jen dvě, kampak se zatoulaly ostatní, tolik očekávané? :D

Zjistil jsem, že 230 nemají ty hromosvody, tak to ještě předělávám. Časem bude všechno, dvě ČDC 230 a asi šest ČDC 240 a jedna 340 049. Buďte trpěliví, milí useři. A to jsem vlastně rád, že jsem nezachránil všechny svoje zdrojáky, protože to by mě asi totálně hráblo. :-D

Back
Nahoře