Já vyhrožuji? Tak to mi jsou teda novinky

Mě nezajímá, jestli si to někdo za těch 499 Kč koupí, nebo ne! Alespoň budu mít vyšperkovanou a upravenou verzi jen pro sebe, ale určitě takovým lidem, jako jsi ty a podobní tobě, do ruky nepatří
Jen pro informaci a znovu zopakování – nesnažím se tady nikoho ohromit, ale spíše ukázat, že v oficiální verzi je dost chyb, které jdou udělat lépe. A znovu opakuji, že veškeré své úpravy a novinky posílám autorovi oficiální verze, který mi dává vesměs zapravdu. Také díky tomu se připravuje verze pro Poláky s kompletním překladem a všemi mnou vytvořenými úpravami a novinkami
Takže GOKU si dělá svou verzi a já jsem dostal povolení prakticky předělat téměř celý kód tak, aby šlo přepínat jazyky a aby vše fungovalo stejně jako v mé verzi TSRE CZ. Polské publikum si umí jinak vážit lidí, kteří se snaží něco vylepšit.
Tady na fóru je jen hrstka těch, co něco tvoří, ale zároveň jsou tady i tací, kteří si nikdy neosahali kód a budou neustále remcat. Co ti brání stáhnout si zdrojové soubory a začít je upravovat? Ale chápu, že remcat a urážet je daleko snazší než se do něčeho pustit