Sice jsem se z tohoto vymotal, ale když vyskočí tato chyba, tak to znamená autodestrukci celého zdrojáku. Nechápu, za jakých okolností tohle vzniká. Dříve jsem se s tímto nikdy nesetkal a přitom takové Drážďany byly pořádná zátěž.
Tady se jedná o model nádraží Přibyslav, kdy už mám rozděleno do dvou souborů samostatně perony a samostatně budovy s přilehlým služebním peronem.
A tady jsem jen chtěl odmazat perony s vlaštovkami a po save vyskočilo tohle. Vyřešil jsem to tak, že jsem udělal nový prázdný soubor a z tohoto zlobivého jsem jen mergnul objekty, které jsem potřeboval mimo perony s vlaštovkami. Pak už to šlo. Respektive i s nádražní budovou to takto dopadlo také, tak jsem načetl jen nádražní budovu a k ní mergnul zbytek bez peronů s vlaštovkami. Pak už nebyl problém. Vrtal jsem do hotového modelu proto, že jsem měl něco rozhozeného a v noci mi pod perony prosvítala bílá čára.
Však Nebulus mne před tímto nebezpečím varoval.

A takto vypadá modelový díl jak má být, má 1623 polygonů, tedy nevím, proč to dělalo problém. Další box s perony je zbytek, ten má kolem 5000.