OR Kontrolor vozidel

Ahoj,

dávám sem krátkou informaci – připravil jsem časově omezenou akci na OR Kontrolor vozidel.

Původní cena: 99 Kč
Cena po slevě: 49,50 Kč (50 % sleva)

Pro uplatnění stačí do zprávy pro příjemce uvést kód:
FORUM50

OR Kontrolor vozidel slouží ke kontrole a opravám souborů *.eng a *.wag pro Open Rails / MSTS.

Akce platí pouze do neděle 03.04.2026 do 23:59.

Kdyby měl někdo dotaz, klidně napište
03.04.2026 už bylo.

Ahoj,

nemá smysl zkoušet zadávat náhodné klíče do bezplatné verze (např. aas, nbhn apod.). Pokusy o jejich prolomení vidím ve správě webu a po schválení platby systém generuje klíče automaticky. Ani já je tedy neznám předem a zobrazí se mi až po jejich vytvoření.

pokus_licence.jpg

Ahoj, dnes jsem si pořídil placenou verzi OR kontrolor vozidel verzi 1.1 a musím říct, že najde opravdu všechno možné, co v souborech eng a wag chybí, špatně nastavené cesty ke zvukům, chybějící sms a wav soubory aj. , to je opravdu velká pomoc.
Mám přeinstalovaný počítač nově s WINDOWS 11 a k tomu oficiální ESET a tak se mi stalo, že jsem narazil na jednu chybu, o které nevím, zda je tím zabezpečením nebo chybou programu. Po spuštění programu a náhodného výběru vozidla _ExtraSteam_.eng, jsem spustil kontrolu, kde mi byla navrhnuta automatická oprava: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu? zadal jsem ANO, napsalo mi to, že automatická oprava byla dokončena. Záloha byla vytvořena do složky: dokumenty\OR_Kontrolor_vozidel_Backup. Potvrdil jsem OK.
Spustím znovu kontrolu a objeví se mi to samé: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu?
Dělám někde něco špatně nebo se automatická oprava neuložila? Možná tomu brání to zabezpečení, opravdu nevím. Nezacyklovalo se to třeba?
Nejsem v tomhle ohledu odborník, pouze uživatel, v Notepadu++ bych to hromadně opravil, ale pokud to umí tento program, tak je to neskutečná pomoc k nezaplacení a těch chybových souborů bude mraky...
Každopádně děkuji za jakoukoliv pomoc a autorovi projektu patří veliký dík, protože odvedl veliký kus práce:-)
Děkuju.

Mám přeinstalovaný počítač nově s WINDOWS 11 a k tomu oficiální ESET a tak se mi stalo, že jsem narazil na jednu chybu, o které nevím, zda je tím zabezpečením nebo chybou programu. Po spuštění programu a náhodného výběru vozidla _ExtraSteam_.eng, jsem spustil kontrolu, kde mi byla navrhnuta automatická oprava: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu? zadal jsem ANO, napsalo mi to, že automatická oprava byla dokončena. Záloha byla vytvořena do složky: dokumenty\OR_Kontrolor_vozidel_Backup. Potvrdil jsem OK.
Spustím znovu kontrolu a objeví se mi to samé: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu?
Ahoj,

omlouvám se, že píšu se zpožděním, ale mám toho v poslední době hodně.

Chybou samozřejmě může být antivir, který brání přepisu, protože mně se závorky opravují správně. Zkusil bych spustit OR Kontrolor jako správce.

Jen bych zatím doporučil být s opravou závorek opatrný a v případě problému se vrátit k záloze (ta obsahuje původní soubor před opravou). Všiml jsem si totiž, že u starších .eng/.wag souborů to hlásí chybnou nebo dvojitou závorku i tam, kde ve skutečnosti být nemá.

Až na to bude čas, tak to opravím.

Ahoj,

omlouvám se, že píšu se zpožděním, ale mám toho v poslední době hodně.

Chybou samozřejmě může být antivir, který brání přepisu, protože mně se závorky opravují správně. Zkusil bych spustit OR Kontrolor jako správce.

Jen bych zatím doporučil být s opravou závorek opatrný a v případě problému se vrátit k záloze (ta obsahuje původní soubor před opravou). Všiml jsem si totiž, že u starších .eng/.wag souborů to hlásí chybnou nebo dvojitou závorku i tam, kde ve skutečnosti být nemá.

Až na to bude čas, tak to opravím.
Ahoj, děkuji za odpověď. Rozumím tomu, že máš hodně práce. Zkrátka až bude čas, věřím tomu, že to posuneš dál:-)
Kontrolor vozidel jsem zkoušel také spustit jako správce, ale bylo to stejné. Hlavně je mi záhadou proč ostatní opravy, které provedu se uloží a po opětovné kontrole zmizí a u závorek ne....Myslím si, že asi opravdu bude chyba v antiviru, no chyba, ESET funguje skvěle, ale ta omezení kdy nedovolí stahovat nebo instalovat cokoliv z "neprověřených stránek" je velká a změny v zápisu nepovolí. Nevím jak to nastavit, aby změny akceptoval. Natvrdo se mi antivir vypínat nechce.
OR kontrolor vozidel zatím testuji a jak říkám, je to dobrý pomocník:-)
Děkuju a měj se.

Back
Nahoře