OR Kontrolor vozidel

Ahoj,

dávám sem krátkou informaci – připravil jsem časově omezenou akci na OR Kontrolor vozidel.

Původní cena: 99 Kč
Cena po slevě: 49,50 Kč (50 % sleva)

Pro uplatnění stačí do zprávy pro příjemce uvést kód:
FORUM50

OR Kontrolor vozidel slouží ke kontrole a opravám souborů *.eng a *.wag pro Open Rails / MSTS.

Akce platí pouze do neděle 03.04.2026 do 23:59.

Kdyby měl někdo dotaz, klidně napište
03.04.2026 už bylo.

Ahoj,

nemá smysl zkoušet zadávat náhodné klíče do bezplatné verze (např. aas, nbhn apod.). Pokusy o jejich prolomení vidím ve správě webu a po schválení platby systém generuje klíče automaticky. Ani já je tedy neznám předem a zobrazí se mi až po jejich vytvoření.

pokus_licence.jpg

Ahoj, dnes jsem si pořídil placenou verzi OR kontrolor vozidel verzi 1.1 a musím říct, že najde opravdu všechno možné, co v souborech eng a wag chybí, špatně nastavené cesty ke zvukům, chybějící sms a wav soubory aj. , to je opravdu velká pomoc.
Mám přeinstalovaný počítač nově s WINDOWS 11 a k tomu oficiální ESET a tak se mi stalo, že jsem narazil na jednu chybu, o které nevím, zda je tím zabezpečením nebo chybou programu. Po spuštění programu a náhodného výběru vozidla _ExtraSteam_.eng, jsem spustil kontrolu, kde mi byla navrhnuta automatická oprava: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu? zadal jsem ANO, napsalo mi to, že automatická oprava byla dokončena. Záloha byla vytvořena do složky: dokumenty\OR_Kontrolor_vozidel_Backup. Potvrdil jsem OK.
Spustím znovu kontrolu a objeví se mi to samé: Byly nalezeny chyby: závorky: 27 chceš provést automatickou opravu?
Dělám někde něco špatně nebo se automatická oprava neuložila? Možná tomu brání to zabezpečení, opravdu nevím. Nezacyklovalo se to třeba?
Nejsem v tomhle ohledu odborník, pouze uživatel, v Notepadu++ bych to hromadně opravil, ale pokud to umí tento program, tak je to neskutečná pomoc k nezaplacení a těch chybových souborů bude mraky...
Každopádně děkuji za jakoukoliv pomoc a autorovi projektu patří veliký dík, protože odvedl veliký kus práce:-)
Děkuju.

Back
Nahoře