Topírna

Zbyňku, smiř se s tím, že když vydáš aktivitu, tak si tam každý dosadí modely ze svého trainsetu. Tak to vždy bylo, je a bude. Pokud nejde o vozidla hráče uvedená v ReadMe a special vozy pro chod aktivity, jak to u aktivit děláme, právé, aby se aktivita chovala shodně. S tím tak nějak všichni tvůrci aktivit počítáme. A když si to někdo domrví, jeho problém. A neříkej, že aktivita v ORCZ nefunguje, já ji projel, jak kdysi v MSTS, tak v ORCZ 1.9.X sakum prásk celou. A to jsem tam měl ladění pro OR i ORCZ. Ono to spíš nefunguje naopak, díky kódům, které OR 1.5.1 nezná a vlak ti třeba na kódu pro přesné místo zastavení u perónu vytuhne na vjezdu na Wp 49XXXX nebo 59XXXX. Bo to veme jako čas vyčkání a jiné záludnosti.

Mě je tohle jedno, ať si každý dělá co chce. Ale pak ať nepláče na fóru, že mu to nefunguje "pomoc". To už je na odpovědnosti každého jednotlivce. Pak si musíte poradit sami.
Já ti rozumím a jako aktivitář i přesně vím, co myslíš. Není dobré měnit vozy hráče, na které je aktivita dělaná, právě kvůli časům v aktivitě. Tyhle vozidla vypisuji i v Read Me. V případě Ivoše bych doporučil koupit flešku, neboť Ivoše znám osobně a vím, co dovede za psí kusy se simulátorem. Ale ať fakt chceš nebo nechceš, pařani si ty ostatní vozy měnit budou. Proto se právě ty statické vozy a ta omáčke kolem nikdy nedává jako Loose Consist, protože v nejlepším případě to hráĉi pojedou bez okolních vozů. Když to mají v consistech, tak hned vidí co jim chybí, ale to je jen taková rada pro tvorbu. Jinak mi je to taky jedno, každý ať si dělá po svém, jak uzná zavhodné.

Jak jsem psal mi to taky jelo v ORCZ akorát v aktualizaci teď nevím přesně 103 nebo 104 jen půlka do 23.59.30 pak to padlo.Mi se nehce do té 1.5 už lízt
A máš tam ten inc soubor?

Už to tu bylo:
"Nevím, koho je to práce. Možná to má Zbyněk ve svém trainsetu.
Ale tady si to stáhněte a pak vložte do složky "..\Trains\Trainset\common.inc\spriahlo"."

A máš tam ten inc soubor?

Už to tu bylo:
"Nevím, koho je to práce. Možná to má Zbyněk ve svém trainsetu.
Ale tady si to stáhněte a pak vložte do složky "..\Trains\Trainset\common.inc\spriahlo"."
Velevážený Pane s velkým P tobě věnec budiž dán!!!!!!!Nevím jestli už nejsi ale pro mne už ano ředitel MSTS a jeho nejznalejší pan Přednosta.Taková pičovina a jak dokáže zkusvit nebo spravit náladu.I když si to zasloužím tak ze mne chtěli udělat úplnou dylinu ale já od začátku tušil že to nebude jen ve špatném zápisu či tak nějak ale nechtěl jsem vyskakovat ale že té mašině něco asi bude chybět jak mne učil nebožtík a taky znale Zdenda (Meda)ho je velká škoda. ještě jednou moc a moc děkuji Ivoš

Tak to bylo ono, co jste řešili tenkrát, jak jsem odkazoval na diskusi, když jsem v době nedávné tuto aktivitu vydal. Ano, spřáhla přepočítaná na 30.
To bylo ještě v době před ORCZSK. Nová vozidla a vozy v soupravě se buď prolínaly nebo byly nárazníky od sebe jak u pikovláčku. To se nedalo. Tak Shapeviewer zobrazit vozidlo, opsat hodnoty a vložit do excelového systému od Honzy U. A tam pak vyjede, co vložit do hodnoty "size" a do sd souboru. To byla tehdy nekonečná práce. Ale i tak jsem podobně řešil v době nedávné. A vy máte právě v tom řetězci spriahlo jen 0cm. Tak jsem tam přidal ještě 30cm kteří vám neTBPákům pak chybí. Nejen tratě, nejen modelování, ale i s trainsetem - ladění byla piplačka. A samozřejmě za vše dostávám od obecného obecenstva po zásluze vynadáno. Dostal jsem i přezdívku Kazimašina. :) Ale ve své době jsem měl naštěstí zastání od nejvyšších. Džordž tvůrce MSTS bin napsal, že požadavky splňuje jen TBP, kde bylo vše odladěné. S ostatními vozidly si nezajezdíte. Pak se přidal ladič ŽSR a ještě další. To byly tenkrát zlaté časy příkladné spolupráce.
Já vím, dnes to máte s ORCZSK jinak, ale snad každý pochopí, že člověk nemůže vnímat vše kolem a přepracovávat něco, co stálo šíleného času. Například klonování ladění pro Openrails. Až jsem měl po dvou týdnech úprav ladění do zblbnutí konečně hotovo, tak přišel Icik s ORCZSK. A mohl bych klonovat znovu a jinak. :) Proto zatím jsem u klasického OR. Ale toho si nevšímejte. Tratě máte kompatibilní a mé modely se v ORCZSK zobrazí také.
Jen malá poznámky. Kdyby někdo udělal ladění ke každému modelu do složky pro ORCZSK, tak tento problém se spřáhlem se vůbec nemusel řešit.

Back
Nahoře