Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak to mi psali nějací břídilové, co neumí jezdit. Já dal ten posun v depu také na čas, ale oproti klasickém OR v CZSK to bylo tak tak. Proto CZSK říkám vyšší level pro pokročilé hráče.i v CZSK je na vše času dost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to mi psali nějací břídilové, co neumí jezdit. Já dal ten posun v depu také na čas, ale oproti klasickém OR v CZSK to bylo tak tak. Proto CZSK říkám vyšší level pro pokročilé hráče.i v CZSK je na vše času dost
Mě je tohle jedno, ať si každý dělá co chce. Ale pak ať nepláče na fóru, že mu to nefunguje "pomoc". To už je na odpovědnosti každého jednotlivce. Pak si musíte poradit sami.Zbyňku, smiř se s tím, že když vydáš aktivitu, tak si tam každý dosadí modely ze svého trainsetu.
Já ti rozumím a jako aktivitář i přesně vím, co myslíš. Není dobré měnit vozy hráče, na které je aktivita dělaná, právě kvůli časům v aktivitě. Tyhle vozidla vypisuji i v Read Me. V případě Ivoše bych doporučil koupit flešku, neboť Ivoše znám osobně a vím, co dovede za psí kusy se simulátorem. Ale ať fakt chceš nebo nechceš, pařani si ty ostatní vozy měnit budou. Proto se právě ty statické vozy a ta omáčke kolem nikdy nedává jako Loose Consist, protože v nejlepším případě to hráĉi pojedou bez okolních vozů. Když to mají v consistech, tak hned vidí co jim chybí, ale to je jen taková rada pro tvorbu. Jinak mi je to taky jedno, každý ať si dělá po svém, jak uzná zavhodné.Mě je tohle jedno, ať si každý dělá co chce. Ale pak ať nepláče na fóru, že mu to nefunguje "pomoc". To už je na odpovědnosti každého jednotlivce. Pak si musíte poradit sami.
A máš tam ten inc soubor?Jak jsem psal mi to taky jelo v ORCZ akorát v aktualizaci teď nevím přesně 103 nebo 104 jen půlka do 23.59.30 pak to padlo.Mi se nehce do té 1.5 už lízt
Velevážený Pane s velkým P tobě věnec budiž dán!!!!!!!Nevím jestli už nejsi ale pro mne už ano ředitel MSTS a jeho nejznalejší pan Přednosta.Taková pičovina a jak dokáže zkusvit nebo spravit náladu.I když si to zasloužím tak ze mne chtěli udělat úplnou dylinu ale já od začátku tušil že to nebude jen ve špatném zápisu či tak nějak ale nechtěl jsem vyskakovat ale že té mašině něco asi bude chybět jak mne učil nebožtík a taky znale Zdenda (Meda)ho je velká škoda. ještě jednou moc a moc děkuji IvošA máš tam ten inc soubor?
Už to tu bylo:
"Nevím, koho je to práce. Možná to má Zbyněk ve svém trainsetu.
Ale tady si to stáhněte a pak vložte do složky "..\Trains\Trainset\common.inc\spriahlo"."
Tak to bylo ono, co jste řešili tenkrát, jak jsem odkazoval na diskusi, když jsem v době nedávné tuto aktivitu vydal. Ano, spřáhla přepočítaná na 30.Ale tady si to stáhněte a pak vložte do složky "..\Trains\Trainset\common.inc\spriahlo"."