nebulus
Pomocník strojvedoucího
Díky, bohužiaľ ani na 10 pokusov sa mi tam nepodarilo zaregistrovať, furt dačo zle.Něco málo je zde....nákladní lanovka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky, bohužiaľ ani na 10 pokusov sa mi tam nepodarilo zaregistrovať, furt dačo zle.Něco málo je zde....nákladní lanovka
O tu jsem prosíl kdysi pro trať Ostrava - Frenštát - Valmez, modely tady někdo dával, bohužel do trati nikdy nebyla doplněna. Šlo mi tehdy o Ostravu Kunčičky, kde je těžní věž hned u trati.díky lanovku som tam našiel. Ešte nejakú šachtu by to chcelo.
Díky, bohužiaľ ani na 10 pokusov sa mi tam nepodarilo zaregistrovať, furt dačo zle.
Já jsem autorovi posílal nějaké provedení, ale jak to dopadlo, netuším. Našel jsem dva modely šachet, resp. výtahových věží, ale asi se nehodily pro tyto účely. Otevřel jsem si trať, co mám už velmi dlouho, a modely, které jsem tam pro info instaloval tam pořád mám.O tu jsem prosíl kdysi pro trať Ostrava - Frenštát - Valmez, modely tady někdo dával, bohužel do trati nikdy nebyla doplněna. Šlo mi tehdy o Ostravu Kunčičky, kde je těžní věž hned u trati.