Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Otázka do pléna: Kedysi dávno, pradávno existovalo do MSTS statické stanovište na dvojsystémovú laminátku 340, nemá to náhodou ešte niekto ? Ďakujem,
Myslím, že ho někde mám. Až to půjde, kouknu se a dám vědět. Jinak pár šichet jsem na začátku jejich provozu na nich měl, ale už to bude skoro 20 let.

Jsem rád, že to našel Tygy, protože já prohledal celý počítač ( dokonce jsem se kouknul i pod koberec, jestli mi to náhodou nezapadlo třeba tam ) a nikde nic. I tak se omlouvám, že jsem dával planou naději.

Jsem rád, že to našel Tygy, protože já prohledal celý počítač ( dokonce jsem se kouknul i pod koberec, jestli mi to náhodou nezapadlo třeba tam ) a nikde nic. I tak se omlouvám, že jsem dával planou naději.
U mě se občas nějaké poklady najdou, já jsem totiž nevyházel starý trojzet, a všechno nasyslované mám úschováno

To měl být Trainset, ale sám dobře víš, jak nahluchlý je Dědek Google, když mu něco diktuju do ovaru z dálky. Je hluchej jak to poleno a pak vymýšlí bláboly. Přitom je to vlastě v jeho rodné řeči a stejně to nedal. :D:D:D;)

Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, je součástí nějaké tratě úsek Železný Brod - Tanvald? Předem díky. :)

Dobrý večer, chtěl bych se jenom zeptat zda někdo nevlastní model vozu Balmu(JHMD)? Vím že není pravděpodobně nikde ke stažení, hodil by se mi do nové tratě JHRADEC, přeci jen ČD verze která existuje se nehodí, kdyby byl někdo ochoten zde je můj email: pegaus82@seznam.cz, děkuji.

Zdravim vospolok, neviete poradit kde by sa dal najst model OBB_DDm, dost casto pouzivany v miestnych aktivitach (trat321). Nasiel som len subor ktory vsak obsahoval len *.wag (OeBB_DDm_center/end/start.wag). Skusal som u madarov, the_train.de,talianov, no nic sa nepodarilo ani s ujom gugel/gpt. Vdaka za tip/nasmerovanie.

Back
Nahoře