Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím, hledám Polské ED72 které se daly ještě před rokem stáhnout na stránce ormg-dodatki.com jenže teď už se nedají, nemá je někdo?

psk.trainsim.pl
no tam jsem nenašel žádný funkční odkazV TBP.
Ani nenajdeš, třeba zakoupit placku (vlastně dnes už flešku s tratí BP).no tam jsem nenašel žádný funkční odkaz
Československý trainset, tvorba Hex.aha nu dobrá a 263 v najbrt 2 nevíte kde najít?
díkyČeskoslovenský trainset, tvorba Hex.![]()
Ahoj. Na https://pkor.trainsim.pl/ je aktualizovaná EN57 s 3D kabinou. Já mám ještě i starší verzi cab. Snad to pomůže.Zdravím. Chtěl bych si projet aktivitu Sp1918 pro BP (autor JK), bohužel narážím na problém s kabinou pro jednotku EN57AL. Přiložený 'common.cab' obsahuje nějaké zvláštní odkazy na 'tex.ACE', nic jiného. Můžu požádat o nějaký relevantní odkaz či způsob, jak s přiloženým souborem CVF nakládat?
Děkuji.
JK_Sp1918.actZkusil jsem náhradní soupravu ED72. Po příjezdu do Vermeřovic naskočila čekací doba více než 300 minut. To asi nebude ono...![]()
Tam je špatný čas příjezdu a odjezduZkusil jsem náhradní soupravu ED72. Po příjezdu do Vermeřovic naskočila čekací doba více než 300 minut. To asi nebude ono...![]()