Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však od Pohořelic vlaky neumí jet rychleji než 40, tak to neřeš.Ahoj, při jízdě z Pohořelic, zůstane po odjezdu z Vranovic od posl. nástupiště, až do Šakvic viset 40 km/h.
Právě, že ne, dojel jsem až do Šekvic do odbočky k perónu. Stále 40. Dál jem nedojel, bo jel za mnou 40 i násled, co mne měl předjet. Což je taky nějaká pidivná věc pro změnu v ORCZ.Jinak řečeno při jízdě z Vranovic dal do Šakvic neodbavi zrušení omezení rychlosti. A nebo muze být jeste další věc, potom co mines navestidlo zruseni omezeni rychlosti ( implementovano do posunoveho navestidla) si to nevzalo rychlost z koridoru a drží si to tu od posledního navestidla.
Sajryš Zbyňku, co to je za argument? Někdo někde objeví chybu, hodí to do vlákna chyb tratě a ty na to odpovíš, že to nebylo předmětem aktualizace? No to mně fakt podrž. To je, jak kdyby mi na auto namontovali nová světla, já přišel druhý s tím, že mi začla blbnout polosa a oni mě odpálili s tím, že to nebyla součást předešlé montáže.Dane. Pohořelice nebyly předmětem aktualizace 105, ale někdy před 10 až 15 lety a já už si vůbec, ale vůbec nepamatuji, jak to tam bylo. To musíte hlásit hned, když je to čerstvé. Až dostavím Vláru, tak tam kouknu.Když to vydrželo desetiletí, tak to ještě chvíli vydrží.
Dane, ty jsi nepřišel druhý den ale druhé desetiletí.já přišel druhý s tím
Jsi jina zcela zdráv a v pohodě? TVL já ti někde píšu udělej něco teď? A buď té lásky, nevím, co tu vytahuješ Icika a ORCZ? Nezlob se, ale tohle je úplně mimo, já ti fakt už psát nebudu, pak se nediv, že ti tu nefunguje zpětná vazba...Fakt promiň, nejsem Icik, abych ti vždy vyhověl obratem.
Tady je pane ještě video a druhé (pokračování) dávám do vlákna ORCZ, poněvač tam je taky jeden bug.